25.tt. Co myslíte?

jirikmaminka
13. bře 2020

Ahoj holky potřebuji se zeptat už několik dní mi dost často tvrdne břicho včera večer jsem začla maličko krvácet přešlo to k ránu ale od té doby mám rohový výtok a strašně tvrdnuti břicha až se mi vždy udělá špatně a od včera i bolesti od kyčlí celých nohou jako bych je měla prelezele nevydržím dlouho stát. Jinak břicho takhle hodně bolestivé tvrdne i když ležím přijde mi že malá kope jakoby do konečníku a je narvana úplně dole

mimco
13. bře 2020

@jirikmaminka jsem stejný týden, já bych určitě jela do nemocnice, břicho mi tvrdne taky a často, na to jsem zvyklá, ale ta krev a to okolo by mě asi donutilo jet.

krtikkrtovaty
13. bře 2020

25tt je hrozně brzy, jeď do nemocnice, ať předčasně neporodíš...

jirikmaminka
autor
13. bře 2020

@krtikkrtovaty mě nemá teď kdo odvézt musím vydržet do rána ale jak mile začne tvrdnout břicho tak nedokážu ani pokrcet nohy je to ukrutna bolest a to špinění teď už není růžové ale tmavší a jako slyz

fyii
13. bře 2020

@jirikmaminka ahoj nezlob se na me, proc uz tohle davno neresis s gynekologem? na co cekas? az se neco stane? tvrdnuti bricha jak popisujes uz samo o sobe je problem a k tomu krvaceni uplne normalni neni.. nez jit k doktorovi resit rady na konikovi trosku hloupost ne? asi jsi tohle slyset nechtela, ja taky bezne nereaguji, ale tohle mi normalni neprijde. zavolej si do nejblizsi nemocnice a oni ti daji urcite instrukce co dal

jirikmaminka
autor
13. bře 2020

@fyii můj dr má dovolenou a do nemocní e jsem volala a musím se tam dopravit sama ale nemám teď v noci jak a kdo by mě odvezl. Tak aspoň než vydržím do rána jsem chtěla vědět jestli to taky tak někdo neměl

fyii
13. bře 2020

@jirikmaminka vzdycky je nejake reseni, ridina, kamaradi, znamy a kdyz je nejhur pozadat treba i souseda, neverim tomu, ze by nikdo nepomohl

janapetrvalska
13. bře 2020

sanitku misi poslat , pokud nemas nikoho na odvoz rict ze ti jd zle , krece atd. a prijedou hned

jako_mala_holka
13. bře 2020

Tak snad pro tebe poslou sanitku, jestli te nema kdo odvezt, ne? Urcite bych jela

barulina
14. bře 2020

Tak co, jak jsi dopadla

kkacca
14. bře 2020

Vždycky je nějaký řešení a radit se na MK v tomhle případě je to posledni..drzim palce, ať to dobre dopadne

ragdolllegend
Autor odpověď smazal
Zobraz
jirikmaminka
autor
19. bře 2020

@barulina holky tak jsem akutním císařem porodila dceru Lucinku 15.3 ve 24+4tt dcera je stsle v nemocnici v inkubátoru teď momentálně se jí daří dobře ale má pouhých 600g a 30 cm jinak dýchá sama s malou podporou ale věřím že je to bojovnice a že vše zvládne

barulina
19. bře 2020

@jirikmaminka jeeezis, ale určitě je v dobrých rukách a jen se dopece. Sice máte horší start ale ten život bude růžový 🥰🍀

barulina
19. bře 2020

@jirikmaminka co se stalo, že to muselo byt

jironymou
19. bře 2020

@jirikmaminka drzim Vam palecky.Holky vy to zvladnete a mala bude mit krasny zivot... ⚘ preji Vam zdravicko.A mohu se zeptat, co se tedy stalo?A jela jstw ten druhy den do nemocnice?
Nebo sanitkou jeste ten samy den?

jirikmaminka
autor
23. bře 2020

@barulina předčasný porod byla jsem úplně otevřená často tvrdlo břicho a nakonec rozsáhli zánět dělohy

jirikmaminka
autor
23. bře 2020

@jironymou volala jsem své dr ta mi řekla ať to tvrdnuti sleduji ale další dny to bylo horší tak jsem jela s mamkou ale primář říkal že ten zánět z je dlouho a nikdo na ultrazvuku by ho nepoznal takže i kdybych přijela dřív dopadlo by to taky tak

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru