Ahoj holky potřebuji se zeptat už několik dní mi dost často tvrdne břicho včera večer jsem začla maličko krvácet přešlo to k ránu ale od té doby mám rohový výtok a strašně tvrdnuti břicha až se mi vždy udělá špatně a od včera i bolesti od kyčlí celých nohou jako bych je měla prelezele nevydržím dlouho stát. Jinak břicho takhle hodně bolestivé tvrdne i když ležím přijde mi že malá kope jakoby do konečníku a je narvana úplně dole
25tt je hrozně brzy, jeď do nemocnice, ať předčasně neporodíš...
@krtikkrtovaty mě nemá teď kdo odvézt musím vydržet do rána ale jak mile začne tvrdnout břicho tak nedokážu ani pokrcet nohy je to ukrutna bolest a to špinění teď už není růžové ale tmavší a jako slyz
@jirikmaminka ahoj nezlob se na me, proc uz tohle davno neresis s gynekologem? na co cekas? az se neco stane? tvrdnuti bricha jak popisujes uz samo o sobe je problem a k tomu krvaceni uplne normalni neni.. nez jit k doktorovi resit rady na konikovi trosku hloupost ne? asi jsi tohle slyset nechtela, ja taky bezne nereaguji, ale tohle mi normalni neprijde. zavolej si do nejblizsi nemocnice a oni ti daji urcite instrukce co dal
@fyii můj dr má dovolenou a do nemocní e jsem volala a musím se tam dopravit sama ale nemám teď v noci jak a kdo by mě odvezl. Tak aspoň než vydržím do rána jsem chtěla vědět jestli to taky tak někdo neměl
@jirikmaminka vzdycky je nejake reseni, ridina, kamaradi, znamy a kdyz je nejhur pozadat treba i souseda, neverim tomu, ze by nikdo nepomohl
sanitku misi poslat , pokud nemas nikoho na odvoz rict ze ti jd zle , krece atd. a prijedou hned
Tak snad pro tebe poslou sanitku, jestli te nema kdo odvezt, ne? Urcite bych jela
Tak co, jak jsi dopadla
Vždycky je nějaký řešení a radit se na MK v tomhle případě je to posledni..drzim palce, ať to dobre dopadne
@barulina holky tak jsem akutním císařem porodila dceru Lucinku 15.3 ve 24+4tt dcera je stsle v nemocnici v inkubátoru teď momentálně se jí daří dobře ale má pouhých 600g a 30 cm jinak dýchá sama s malou podporou ale věřím že je to bojovnice a že vše zvládne
@jirikmaminka jeeezis, ale určitě je v dobrých rukách a jen se dopece. Sice máte horší start ale ten život bude růžový 🥰🍀
@jirikmaminka co se stalo, že to muselo byt
@jirikmaminka drzim Vam palecky.Holky vy to zvladnete a mala bude mit krasny zivot... ⚘ preji Vam zdravicko.A mohu se zeptat, co se tedy stalo?A jela jstw ten druhy den do nemocnice?
Nebo sanitkou jeste ten samy den?
@barulina předčasný porod byla jsem úplně otevřená často tvrdlo břicho a nakonec rozsáhli zánět dělohy
@jironymou volala jsem své dr ta mi řekla ať to tvrdnuti sleduji ale další dny to bylo horší tak jsem jela s mamkou ale primář říkal že ten zánět z je dlouho a nikdo na ultrazvuku by ho nepoznal takže i kdybych přijela dřív dopadlo by to taky tak
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jirikmaminka jsem stejný týden, já bych určitě jela do nemocnice, břicho mi tvrdne taky a často, na to jsem zvyklá, ale ta krev a to okolo by mě asi donutilo jet.