Ahoj holky,
předem chci říct, že sem nikdy antidepresiva nebrala a nepotřebovala ale pořád tady čtu, že má někdo depky, že je zlej nebo náladovej...má to někdo stejně jako já? Od začátku žádné stavy na zvracení, žádná náladovost a když můj manžel nebo někdo udělá něco co mi není po chuti tak to prostě vyřeším tak, aniž bych se musela rozčílit ( nestalo se nic závratného jen třeba nádobí ve dřezu atd) nemám ani žádné chutě jen sem začala jíst pravidelně 5 x denně a vše nač mám zrovna chuť...žádné omezování, jen nějaké ty prkotiny co k těhu prostě patří jako je chození na WC asi 150 x za den...v čem je možná max změna je ta, že mám zblázněný hormony smíchu 🙂) párkrát se mi stalo to, že sem se tak rozřehtala, že to nešlo zastavit až mě břicho bolelo a smála sem se takové blbosti, že to svět neviděl 🙂) Můj má ze mě srandu, že, čekal citlivku a náladovost a na všechno se připravoval ale že toto by nevěřil, že někdo má tak klidný / rozesmátý těhu ( třeba se to ještě změní...co já vím 🙂)
Ja to tak mela az do konce tehu,vsechno naprosta parada.Pak to zavrsil dokonaly porid presne podle predstav,takze za sebe mohu rict,ze to bylo opravdu nadherne zivotni obdobi😄
@svatkafojta já si to taky bezva užívala, byla jsem na chalupe, dorticky, navstevy, cestovani, bezva...uz to nikdy stejne nebude
Mám to podobné. Můj chlap říká, že mě víc v pohodě tak dlouhodobě ještě nezažil 😄.
Tak to vám docela závidím. Já jsem sice šťastná, že jsem těhotná, po 6 pokusech přes IVF, dvou potratech to konečně vypadá že je to na dobré cestě a že se snad konečně dočkáme.. Ale těhotenství si nijak zvlášť neužívám. Jednak zpočátku děsný strach že to zase nevyjde, teď jsem se sice zklidnila, ale skoro pořád zvracím, dokonce jsem byla na kapackach v nemocnici, na zklidnění zvracení, beru léky.. A když nezvracím tak mi je i bez toho pořád blbě. Takže trošku vám závidím pohodu v tehu. Ale co, všechno vydržím, hlavně když bude v srpnu/v září miminko.
Tak já to mám přesně obráceně, jsem spíš ubrečená a to těhotenství hrozně prožívám, pořád se bojím, jestli se s mimi něco neděje, nejvíc mě rozčiluje, že ještě necítím pohyby jsem ve 20tt a to už čekám třetí. U obou předchozích těhu jsem to cítila už kolem 18tt. Můj manžel je už ze mě na nervy, že se moc sleduju, ale já si nemůžu pomoct 😖
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@svatkafojta tak to bud ráda, to se fakt mas a važ si toho..aspon budes vzpominat na pozitivni tehotenstvi a ne na hormony v kyblu jak nektere z nas 😉 Gratuluji