20.tt a jeho příznaky. Máte porodbné pocity?

14. zář 2020

Ahoj holky, dnes me v 5 rano vzbudily silene krece, od te doby uz jsem byla 3x na wc s prujmem. To bych asi prikladala te vecerni hribove polevce zahustene moukou s tunou smetany. Ale co me trapi uz 4 dny je divny tlak na konecnik i na pochvu, ja doufam, ze je to jen roztahovani. Volala jsem dr, a ta ze kdyby neco tak mam jet do nemocnice, no nechci plasit ale ani nechci nic podcenit. Ten tlak neni nijak vyrazny ani bolestivy, taky mam pocit, ze se mimi dnes rano hodne hybalo. Celkove mi prijde, ze jsem tam dole hodne bolava. Jsem takova cela nervozni, ale zitra mam velky screening tak uz vydrzim. Co vy taky mate takove pocity? Nebo jsem jen ja ten ,,nestastnik”?😄

jjasmina
14. zář 2020

Já měla všechno možné, ale tohle ne teda.. Určitě bych se poradila s Dr

marta_kovar
14. zář 2020

Já měla přesně tohle samé také ve 20tt a jela jsem s tím na pohotovost a bylo to tím, že mi malý hodně ležel dole a prostě tlačil na všechno tam dole. Nic to nakonec nebylo a dostala jsem jen Magnosolv protože mi často tvrdlo ještě bříško. 😊

terla
15. zář 2020

Jsem v 18tt a dole jsem taky celá nateklá. Nejvíc tlak pouciťuji po ránu, kdy vstanu. Břicho mi taky tvrdne. Je to moje třetí těhu, tak si myslím, že je to dole prostě všechno hodně povolený, K tomu mám varixy. Dcera byla 36tt a syn 38tt, takže se zatím neznepokojuji a věřím, že to zase dám až bude dopečený.🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru