Dobry den,
Chci se zeptat, kdy jste sli na 2.screening.
Ja bych totiz mela jit v dobe, kdy budu jen 19+5,tak nevim, jestli to není moc brzo.... Aby tam bylo vidět vse potrebne.
Diky za odpovědi 🙂
Chodi se mezi 20-23tt ty budes ve 20tt takze akorat.. Doktori vedi co delaji a na kdy te objednavaji..duveruj jim.
Taky jsem byla v 19+5
Já byla ve 21+2, ale oni určitě ví... Vtipný spíš bylo, že jsem se objednávala , přišla jsem tam a objednaná jsem nebyla, nu chybička se jim tam vloudila, ale paní mě tam už někam vtloukla no 🙂
Jsem objednaná na 19+1.. Jen pořád nevím, zda ho dodatečně pojišťovna (VZP) proplácí. Paní na infolince si nebyla jistá..
P.
Pojišťovna by to platit už neměla. Doktorka mě na to upozorňovala. Byla jsem včera a u nás jsem ještě neplatila,že až od února,že nemocnice ještě vyjednává s pojišťovnou. Tak asi záleží místo od mista
Já byla v tom 23.tydnu az a byla jsem nervózní, jestli už ti zas není pozdě. Ale věřím, že oni vědí, co dělají 🙂
@bublais Aha, já byla teda U Apolináře, myslela jsem, že budu platit ten první, ale řekli mi, že když jsem pojištěná (taky VZP), tak nic neplatím. A dnes taky nic. Tak bych čekala, že to právě závisí na pojišťovně a ne na zdravotnickém zařízení :( Pokud by to nebylo klasicky na pojišťovnu, tak podle aktuálních příspěvků asi na druhý nepřispívají https://www.vzp.cz/pojistenci/vyhody-a-prispevk... (což mi taky přijde zvláštní, že by na první přispívali a na druhý ne v případě, že by to nešlo na úhradu automaticky).
Holky na kolika screeningach jste byly? Četla jsem, že se dělají 3,byla jsem na dvou a dr. O tom třetím nic nerikala🙈tak nvm
@charlotte30 Já byla na třech, kámoška na třetím nebyla. Takže asi jak kterej doktor.. Ale moje dr měla třeba dost starej ultrazvuk, prakticky na něm poznala jen tlukoucí srdíčko a jak je otočená. Jinak žádné odhady a jiné info jsem neměla, tak možná proto mě posílala na všechny, těžko říct.
Ahoj, chodi se 20-22tt já byla přesně 20tt+0 😀 takhle mě objednala sestřička na genetice. Včera jsem byla na 3.screeningu ten se dělá 30-32tt a já byla včera 31tt+4 (ale to bylo již u mého gynekologa) 😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já byla v 20 týdnu, chodí se mezi 20.-22. týdnem. Takže u tebe úplně optimál. Neboj, ony si to sestřičky vypočítají když se objednáváš tak, aby šlo vše potřebné vidět. Ať ti to dobře dopadne (což jistě dopadne).