Zdravím, má někdo zkušenost, ze kvůli nemoci konkrétně teď samozřejmě covidu 🙄 nemohl absolvovat v objednaném termínu 2screening? Co se pak děje? Neabsolvuje se? Nebo vás preobjednaji a děla se proste později? Byla jsem v kontaktu s nakazenou osobou v pátek. Zjistila jsem to dnes. Nic mi není, takže doufáme, že nás neinfikoval, na nějaké testy půjdeme. Ale pokud budeme pozitivní, nebo se nám tedy objeví příznaky...?
Nerada bych toto vyšetření vynechala 🤔.
@elencze 🙂 Aha dobre, díky.
Tak snad to nebudu muset nakonec řešit a vše bude Ok.
@elencze tak to sem docela rada...Pritel pozitivni od vcerejska, utz ve 20tt 10.3.tak sem zvedava kdy to preleze na me a docela sem se bala toho ze mi vysetreni zrusej..coz bych byla nerada,pac sem slysela ze 2screening je snad nejdulezitejsi vysetreni z celeho tehu a musi se delat nak do urciteho terminu..
Mě přeobjednali😉.
Znám hodně případů, kdy těhotné na ten druhý ani nešly,dr je tam neposlala. Je to bonus navíc, mě se na tom druhým ptali, proč mě dr. posílá, jestli tam bylo něco v nepořádku? Takže pokud bys nešla, tak určitě se nic neděje, a tvoje gyn. už určitě pozná jestli je vše ok, ale kdyžtk bych (kdybys nemohla jít) mrkla na ten 3D,který si hradíš sama, myslím, že tam máš větší rozpětí týdnů
Termín screening dnes,manzel je od nedeli leží,covid. Preobjednali me ba 8.3.,kdy budeme po karanténe. Je ram lhůta 18-23tt. Takže porad stíhám v pohode
@katebk
@ema90 No tak já tedy upřímně bych neměla moc tušení, kdy se třeba objednávat na taková vyšetření jako prvorodicka 🙂. Takže mi můj doktor normálně řekl, že se děla v ten a ten týden, že je to samozřejmě na mě, ale řekl proč se dělá a tak. Tak si neumí představit, že by mi můj doktor ni neřekl 🤔.
Nemám konkrétní zkušenost s tím na co se ptáš ... ale na druhem screeningu jsem byla dvakrát ... jednou v termínu a po druhé za měsíc znovu... něco se nelíbilo ... takže myslím ze případně bude možné i o nějaký ten týden později 🙃Jinak manžel měl taky covid a nechytli jsme ho ani ja ani dcerka... tak třeba to bude úplně v pohodě 🙃
@janule0123 Děkuji, nakonec bylo vše OK. A covid sem chytla teď 🤦🏻♀️😁. Ale naštěstí nic hrozného takže par dni lezim, byla zvýšena teplota, rýma.
Jej... až teď koukám ze mě vyskocilo jako aktual a ono už archiv 😜... to je super ze vše v pořádku ... tak ať jde vše jak má a si brzo ok
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Vyšetření se dělá, ale personál je předem na to připraven. Většinou se objednává na konec daného dne, kvůli ostatním pacientkám.