Ahoj holky, obracím se na vás, jestli to některá měla z vás podobně. Jsem dnes 19+1tt a mám strašně malinké bříško, nepřibrala jsem zatím ani deko. Kamarádky kolem mě co jsou ve stejném týdnu, mají velké bříška a dokonce cítí i pohyby. Jsem tedy prvorodička (177cm, 60kg). Jsem z toho ale celá nešťastná, každého koho potkám se mě ptá, kde mám bříško, Vím, že to je sice prkotina, hlavně že je mimi zdravé, ale nějak se vůbec pořád necítím těhotně 😀. Měla jste to některá z vás podobně? Případně můžete poslat fotku vašich bříšek a kdy vám bříško vykouklo? Děkuji 🙂
Buď ráda. Me u obou dětí vyskočilo břicho az v 8 měsíci...
Mela jsem to podobne, koukni mi do alba jak roste brisko...zpetne jsem rada, mela jsem az na konci a bylo akorat, roztomile mi prislo, 2 tydny po porodu bylo zase jako pred tehu, pribrala jsem celkem 3 kg za cele tehu, aspon nehrozi vytahana kuze, strie take nemam, ale mazala jsem poctive bricho i boky...🙂
Takhle male brisko jsem mela jeste ve 30.tydnu😬. Bud v klidu!
@2102 Vypadala jsem loni stejně. Já za to byla ráda, já nechtěla, nebo nestála o to, aby to někdo věděl... Furt ty věčný a otravný otázky. No v 19tt jsme to teprve oznamovali tchánovcům a poznat to nebylo, do té doby mi bylo zle, zvracela jsem a byla i hospitalizována, tak k nim nešlo jet dřív... Ale to je jiná. Kolem 22tt mi teprve začalo bříško trochu vystupovat. Rodila jsem v 38tt s přírůstkem asi 1kg (zhubla jsem asi 9kg na začátku). Když mimčo prospívá, netřeba se trápit.
Bud rada a okoli neres,soudim ze jsi vysoka tak ma mimi mista dost...ja mela v 19tt bricho jako jine v 7mesici a vsichni ze uz to mam za par a ze tam jsou urcite dve...
Máš pevné břišní svalstvo 💪
@2102 ono je to těžko, většina z nás neměla břicho jako ty ani před otěhotněním😀já jsem sice těhu, ale pyšním se zatím jen špekem, který jsem předtím pracně zatahovala😅a taky si myslím, že je to i tou výškou. Při mých 151cm si můžu nechat jen zdát😄 takže buď ráda, že máš mimi zdravé a užívej si bez břicha😊
Toto som ja 2 dni pred porodom. Maly sa narodil s 2600g o skoro 3 tyzdne skor. V skole a v praci nikto nevedel ze som tesne pred porodom, v zivote som nezazila zeby ma pustil niekto sadnut v MHD.. mozno 2-3 pani predavacky tak posledne 2 tyzdne pred porodom zaregistrovali, ze som tehotna, inak nikto.. ako luto mi to trochu bolo, ale zase som usetrila na tehotenskom obleceni a nemusela som chudnut po porode ani gram
Ja jsem taky byla dlouho plocha,az mesic pred porodem poradne vykouklo. Mas pevne brisko, to to drzi vse uvnitr,pohyby bys uz citit ale mela. Al take zalezi,jak mas ulozenou placentu,ja ji mela zevnitr smerem k organum, pohyby jsem citila velmi brzo.
Úplně v klidu!
Jseš vysoká mimi má dost místa ještě je maličké 🙂
Já mám 170-172 cm cca a v 9 měsíci když jsem si lehla na gynde na utz, bříško nikde :D prostě se tam rozložilo maličké 🙂
Já chodila do práce do 33. Týdne a teď dost vzdálenějšich kolegů překvapuje, když mě vidí v nemocnic s kočárem, protože to na mě vůbec nebylo vidět. Touhle dobou jsem měla své normální břicho, trochu se začalo klenout až ve třetím trimestru, ale teda celkem přibrala asi 5 kilo (začínala jsem na 60kg) a před porodem jsem pořád nosila své normální oblečení. Takže v klidu
Ale na druhou stranu jsem pohyby cítila snad od 12. Týdne.
Jsem v 18tt a břicho sice mám, ale spíš vyzranejsi a těhotná si přijdu jak kdy.. 🙈
Fotka mi přidat nejde, ale mám 34 dní do porodu a kdybych se hodně rozhodla, tak to klidně utajim 🤦♀️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@2102 Ježíš, buď ráda. Mě se touto dobou ptali, kdy mám termín, a potom jestli to jsou dvojčata...