Holky co už jste rodili máte taky tak veliké bříško?
Byla jsem 4 x těhotná ale nikdy jsem takové bříško neměla 🙂Ale každý jiný....Při poslední dvou tehu ani lidi nevěděly že jsem těhotná,až mě potkaly s ditkem a ptaly se či je 🤣🤣🤣
Ono také záleží jaká jste byla i před otěhotněním a také záleží na tom jaké máte generické proporce. Já měla také velké bříško dokonce se mě ptaly zda nečekám dvojčata. Byla jsem normální štíhlé postavy (silná jsem nebyla) a nakonec mi doktor řekl že mám hodně plodové vody takže opravdu to má každá jinak. 😃 hlavní je že jste oba v pořádku ❤️
jak je psano nize hlavne aby jste byly v poradku a po porodu to pujde dolu 🙂
Měla jsem taky obří bříško, nemohla jsem si ani zavázat boty šílený 🤷🏻♀️ a když jsem rodila tak jsem si při tlačení ani nemohla chytit nohy 😅
No nemam asi tak velke, ale zase mam jiny problem - jako by se mi cely obsah bricha posunul uplne nahoru! Nad pupikem mam uplne tvrde, kulate bricho, ktere se mi tlaci az pod prsa, mam tam nacpane snad vsechny organy… nechapu proc, jsem teprve 20tt a pod pupikem, kde je ted miminko, mam porad mekke povisle bricho a dost prostoru 🙄 v prvnim tehotenstvi bylo brisko normalni a ted mi roste takhle divne 🙈😅 takze jediny zaver, kazde bricho je jine a proste telo si dela co chce at se nam to libi nebo ne 😉 hlavne at jsme v poradku
Takové nemám ani teď v 9 měsíci, ale jak píšou holky - každá jsme jiná a já mám problém celé těhotenství, že mi nejde pribirat (stres a léky). Raději bych velké bříško a vše ok 🙂
Woow. To je bříško. Určitě je vše v pořádku, každá rosteme jinak. Já třeba otehotnim a hned mi vyskočí, takže to je v úplých věcech brzy poznat. Do 4 měsíce jsem to maskovala v práci volným trikem.
Pak dlooouho nic, pořád mini a u konce vyskocilo.
7krat těhotná a ani jednou takové bříško ale u vás teda paráda 🫄👏👏👏budete mít co dělat vydržet do termínu
Ano, když jsem byla podruhé těhotná (160cm a 72kg) tak to na mě každý poznal už ve 3 měsíci. Měla jsem břicho veliké už od začátku
@melek5 tak to jste bohyně !! Velká poklona při 7mi dětech 🙏🏼 chlapeček koukám az poslední, já čekám třetí, chtěla bych holku, pokud nebude.. čekám na vnučky 😄😄
@kristynaprandl ❤️❤️ děkuji ❤️ ano poslední atak už poslední na vždy aspoň doufám 🙈❤️
@melek5 holky já čekám osmé
Wauuu gratulují ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Čekám druhé miminko..Jsem 13tt a bříško nemam skoro žádný..spis jen nafouknuty..Vy teda máte pořádný bříško v 19tt 🙂