Ahojky chtěla bych se zeptat, jsem v 19 tt od včera od večera mě začalo tak trochu bolet v podbřišku. Dnes už to začalo být silnější a v podbřišku to mám trochu tvrdší.
Čekám první, tak nevím zda ject do nemocnice či třeba počkat. Děkuji za odpovědi (vím že nejste lékaři 😊)
@domcadavid A jsou to bolesti, co prichazi a zase mizi a k tomu tvrdne bricho? Nekdy muze behem tehotenstvi brisko tvrdnout, mne se to stavalo u prvniho miminka. O tom by doktor mel vedet, muze to souviset s cipkem, ale taky to nic byt nemusi. Ja bych take radeji zajela na kontrolu, pro jistotu.
@mamikry když jsme byla na kontrole myslím že je to cca 14 zpět tak dr mi řekl že mám nízko placentu, netuším jestli to stim může souviset
@mamikry jsou to bolesti po chvilkach, chvilku bolesti pak chvíli pauza, spíše mi přináší hrůzu to zvednutí v podbřišku
@domcadavid Rekla bych, ze s placentou to souviset nebude. Ty stahy dela deloha, je to takovy trenink na porod. Taky se mi to stavalo a trochu se mi zkratil cipek, dostala jsem na to magnesium. Je to v tehotenstvi caste, ale nesmi to hodne bolet a nesmi to byt moc casto. Ale to je ma zkusenost. Citite pohyby uz?
@mamikry ano pohyby už cítím, dneska to byl Teda mazec jakoby se miminku něco nelibilo
@domcadavid Jestli je citite, tak to je v poradku a asi to vazne bude jen tvrdnuti. Ale pro jistotu bych zavolala k doktorovi nebo na pohotovost a poradila se, oni Vam reknou, jestli mate radeji dorazit, nebo je to normalni. At se neco nepodceni.
@mamikry tak jsem nakonec jela, hned ten večer no a měla sem Teda štěstí že sem nezůstala doma. Bolesti po 10 minutách a byla sem připravena rodit. Dost mě to vyděsilo ale ihned sem šla na zákrok, a vše dopadlo dobře.
@domcadavid nezlobte se ale me hodne prekvapuje,ze se ptate nez by jste jela do nemocnice hned.Prece radeji jet 100x zbytecne nez jednou pozde😩😩Me prijde ze kdo se tu nezepta tak jako by nebyl copak uz lidi nemaji svuj nazor a neporadi si sami hlavne v tomto peipade??!!
@nat jezis, zírám a k tomuto komentáři myslím že není co dodat. Takže raději bez odpovědi. Jinak budu se ptát na co chci a jestli stim mate nějaký problém tak si to nečtěte 😊 pěkný den
@domcadavid toje dobře že jste jela tak at miminko donosite v pořádku co nejdela a co vám řekli v nemocnici
@domcadavid Uf, tak to jsem rada, ze jste jela! On clovek opravdu nikdy nevi, co se muze stat. Snad jste v poradku vy i miminko. Preji hlavne zdravi.
@domcadavid nemam spis mi prijde absurdni Vase jednani sale kdyz chcete vypadat takto je to Vase vec hoold deti maji deti no 😭😭😭
Ahoj. Jsem ráda, že to dobře dopadlo. Můžeš prosím vic popsat tu bolest? Dnes jsem 17+5 celý den v pohodě ale teď večer takové křeče v břiše. A hrozně me boli záda. Jsme z vesnice tak nechci teď hnat manžela na pohotovost. A jak si poznala tvrdnuti břicha? Čekám taky první a nevím zda to poznám. Děkuju
@domcadavid 😯 a čím to bylo? Pokud pro tebe není moc citlivé o tom mluvit. Držím palce, ať je všechno dál dobré.
Já jsem ráda, že jsou tu i takové dotazy, můžu tu pak hledat v diskuzích 😊 Já mám také občas bolesti a už asi třikrát jsem se málem chystala do nemocnice, bolelo mě víc jak při slepáku. Naštěstí se vždy po chvíli ukázalo, že to byly jen střevní potíže 🙏 Asi teď je v břiše míň místa, tak to víc bolí, nevím. Každopádně mě to občas vyschízuje, ale nejsem milovník nemocnic, abych tam jezdila 100x zbytečně a hlavně když bych tam po třetí přijela s diagnozou zaražený prdy apod., tak by mě asi měli za blázna a přestali by mě brát vážně 🙈🙈🙈 Tak doufám, že bude vše v pořádku 🙏
@bauerka7 mě osobně řekla dr. Že můžu mít klidně 10x za den tvrdnuti bříška prý to je normální ale nemělo by to být tak že to je v pravidelných intervalech a větší bolest (samozřejmě každý má jiný práh bolesti).. Jinak já to pociťují tak jakokdyž mám křeč v lytku taky se mi tak jako napne a ztvrdne a úplně stejne to mám s břichem..
@nat neznáte mě, a pokud mě chcete nazývat dítětem začnete prosím u sebe díky 😊
@bauerka7 ahoj, máš soukromou zprávu 😊
@misina321 upřímně? Netuším ani, já ani pan primar co mě dostal na starost čím se to mohlo spustit. Něco k tomu mám nějaké informace ale asi bych to tu nechtěla úplně psát 😊 navíc teď už je to zamnou, tak jsem konečně ráda. 😊
@fouskovi děkuji moc 😊 jestli chcete kdyztak něco o tom napsat tak napište mi soukromou zprávu 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já bych jela k dr, jen pro jistotu