17+6tt bolest žeber. Znáte, nebo už blázním?

helena1033
9. únor 2021

Zdravím jsem 17+6 a poslední dva dny a hlavně dnes v noci mě šílené bolí spodní žebrem v předu, jakoby je někdo roztahovat heverem. Je to když ležím ať na boku, na zádech.... Když vstanu uvolní se to.....,. A mám chci jakoby se pod ty žebra něco cpalo.
Nemám zatím moc velké bříško tak sem si říkala že to bude jak malá roste orgány se posunují pod žebra a žebra se roztahuji.
Pak si řeknu že sem asi blázen , může to až tak bolet? Jsem těhotná poprvé, tak to neznám. Nemáte s tím některá podobnou zkušenost?
V podbřišku nic neboli jen ty žebra a pod nimi. 🤦‍♀️moc díky

leniczka23
9. únor 2021

No dítě má asi 12cm, takže tím to nebude. Ani děloha nedosahuje tam kam popisujes. Ale já bych to klidně svedla na prdy. Nemáš doma espumisan? Že bys to zkusila? Nebo můžeš mít něco skripleho, zkus se protahnout třeba o futra.

sajul
9. únor 2021

A na které straně?

ploutvicka59
9. únor 2021

Bolí tě pod žebrem? Trpěla jsem s tím od nějakého čtvrtého měsíce... Bolelo mě to při delší a rychlejší chůzi...Dokonce jsem skončila na sonu,jestli nemám zvětšená játra 🤔 Vyloženě jak kdyby mě tam něco tlačilo...Při sezení jsem hledala ulevovou polohu...
Skončilo to....porodem🤦‍♀️😂

helena1033
autor
9. únor 2021

@sajul pod oběma, obě strany

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru