17.tt. Holka nebo kluk? 😃

barcqik
12. říj 2020

Tak co holky, vidíte tam kulky(samozřejmě vím, že kulky sestoupí až dýl, takže prostě pytlík :D )nebo spíš pupečnik?
Dneska na ultrazvuku, ač s gynekologem oba doktoři, jsme si jistý teda nebyli :D tak jsem si říkala, že schválně, jaké tipy budou padat tady 🙂

livianapuntik
12. říj 2020

@barcqik vidím kluka💞

juliemichal
12. říj 2020

chlapeček 🙂

barcqik
autor
12. říj 2020

@livianapuntik právě otázka je, jestli to, co vypadá jako kulky, jsou kulky nebo pupečnik :D :D pokaždý, když na to kouknu, tak vidím něco jinyho :D
On se dneska dost schovával, tohle byl mžik, že něco bylo vidět, tak to doktor hned vyfotil

95newmommy2020
12. říj 2020

To jsou koule. 😂 hele oni maj mezi kulkama takovou čárku. Takže to mate. Ale to by byla divná holcicka.

barcqik
autor
12. říj 2020

@95newmommy2020 takže teda myslíš, že to mám zakrouzkovany správně? Mne to totiž přijde jako součást pupecniku, kterej pak pokračuje doleva :D a koule bych řekla, že jsou víc vpravo, protože takhle to vypadá, jako by mezi nadobickem a zadkem byla mezera :D :D

levandulka_fialova
12. říj 2020

@barcqik Kluk, i kdyby to byl pupečník, tak to kávové zrno by tam bylo (myslím) 😉 a to tam nevidím.

veruuu_kubesovic
12. říj 2020

hele kávové zrno poznám, stejně tak i kulky...tohle je jasnej chlapeček, to by byla opravdu podivná holčička...to už neodpadne...

barcqik
autor
20. říj 2020

Super, díky, snad máte pravdu :D kdyby byl vidět i pindour, tak by aspoň byla jistota a nemusela jsem být ještě v nejistotě :D

lenka253
11. lis 2020

Holka.

barcqik
autor
11. lis 2020

@lenka253 uvidím už zítra :D jdu na 2.screening, tak jsem fakt zvědavá :D

lenka253
11. lis 2020

@barcqik já taky, však já ti myslim psala tu holku i na skupině 😂

barcqik
autor
12. lis 2020

Tak holky, hlásím, že je to 100%holka :D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru