17.tt a nic se neděje. Jak to máte Vy?

therezaa
18. srp 2020

Ahoj všem 😊

Začínám 17tyden a nějak se nic nedeje. Pohyby žádné. Nevolnost taky ne. Jako bych těhotná nebyla. Včera jsem byla na kontrole, vše bylo v pořádku.
Jak to mate vy?

saarunka
18. srp 2020

@therezaa mě nebylo celou dobu nic ,ale v 18tt jsem začla cítit pohyby. Neboj ,to přijde.

therezaa
autor
18. srp 2020

@saarunka pravé jsem druhorodicka a je to fakt jako před teh.🤷🏻‍♀️

kkryplikk
18. srp 2020

@therezaa
Buď v klidu .. jsem v 17tt, druhorodicka.. pohyby nic, bricho neroste a nic mi neni od zacatku.. vse teprve prijde😊

mzacikova
18. srp 2020

@therezaa já třeba neměla nevolnost ani jednu za celé těhotenství. Pohyby začaly až ve skoro 20.tt
Ty můžou být cítit později, hlavně, že je vše v pořádku

konidana
18. srp 2020

@therezaa tak u druheho jsem uz mrla lalinko brisko tou dobou, ale jinak mi nic nebylo. U prvního na me nebylo videt nic nejmin do 6. Mesice. To je 24 tt. Asi. Druhe jsem mela za necele 2 roky tak to bricho bylo povoleny uz, ale jinak jsem u obou zacla byt az v 8mesici dychavicna, jinak vubec nic. Pohyby nekdy po 22 tt asi

korin
18. srp 2020

Nevolnosti jsem neměla u žádného těhotenství a byla jsem tomu velmi ráda 🙂 Na pohyby máš ještě čas, je to individuální...

andyskarsgard
18. srp 2020

Buď jen ráda já jsem teď ve 24 tt, a od začátku mám bolesti, křeče, a zvracím každý den. A je to moje první těhotenství. Pohyby cítím od 18 tt.

therezaa
autor
18. srp 2020

@kkryplikk takže to mas taky jako já. Proste se nic nedeje 😊😊

therezaa
autor
18. srp 2020

@konidana tak já už tedy břicho trosku mám, ale to je tak jediné.

therezaa
autor
18. srp 2020

@andyskarsgard bolí mě docela zadá. Tojo, blbe mi bylo ještě dva týdny zpět.

koko123
19. srp 2020

Já měla pohyby až od 18tt. Opravdu záleží týden co týden v každém se seje něco jiného 😊
Přítel poprvé ucítil ve 21tt.
Nevolnost jsem také nějak neměla, zvracela jsem jednou cca v měsíci v 10 hodin večer. Podruhé asi ve 3. Měsíci když chtěl udělat přítel snídani. Všechno mi smrdělo, jídlo jsem nedonesla z lednice na linku, hodila jsem to na zem a utíkala jsem 😁 břicho taky moc neostlo. Za to teď jsem v 26+2tt a myslím že od toho 24tt pěkně narostlo. Už cítím zase jiné pohyby v podobě vlnění. Do teď jsme si podle malého mohli nastavovat hodinky, dával o sobě vědět pravidelně. Teď mi přijde že se probudí kdy chce a nejčastěji, když ho něco poleká

therezaa
autor
19. srp 2020

@koko123 no už se těším až se něco bude dít (pohyby) budu tak klidnější

karkulka1283
25. srp 2020

Ahojky já jsem začala teď 17tt a cítím pohyby už týden,teda spíš už pěkné kopance 😁🥰 ale je to druhé těhotenství,u dcery jsem cítila kopání od 19tt

therezaa
autor
26. srp 2020

@karkulka1283 já začala 18tyden a pořad nic 😔
Také druhé těhotenství, ale po 8 letech

karkulka1283
26. srp 2020

@therezaa a jak si na tom s váhou a umístěním placenty?

therezaa
autor
27. srp 2020

@karkulka1283 váha 61kg už jsem přibrala 4kg, na sreeningu mi říkal dr ze ji mám z části ve predu na levé straně, ale říkal, ze si mysli ze jak deloha poroste tak půjde dozadu víc.

karkulka1283
27. srp 2020

@therezaa silnější ženy cítí pohyby později,ale to nebude tvůj případ 😊 vůbec není nic zvláštního že pohyby necítíš, většinou jsou cítit okolo 20tt

therezaa
autor
28. srp 2020

@karkulka1283 vím ze až kolem 20teho jen jsem myslela ze u druhého to bude dřív 🤷🏻‍♀️

denisahlavicova
6. zář 2020

Mně taky nic nebylo, pohyby jsem cítila kolem 18tt a hodně blbě mi bylo kolem 25tt asi 4 dny

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru