Je tu nektera, ktere bylo neskutecne zle jeste v 16tt? A kdy nevolnosti prestaly? Ja porad zvracim, Torecan zabira jen castecne...
Ahojky,jsem v 11 tt.. U prvni jsem zvracela pul tehotenstvi. Ted mi je taky porad zle. Ja mam na zvraceni tabletky degan.
@mku ja mela do 18tt, moje mamka zvravela i v porodnici 🙂 je to normalni 🙂 nekomu torecan zabere, nekomu ne, nekomu zabere kdyz ji casto a po malych davkach, mekomu ne. Neni na to zadny uni lek ;) ale s tym zena musi preci pocitat 🙂)))
@absintka19 no ja to u prvniho vubec nemela, nezvracela jsem ani jednou... a ted uz nevim co snist a vypit abych to aspon chvili udrzela...
@mku jak rikam, kazde tehu muze byt jine 🙂 i u jedne maminy, muze byt i hur, nektere maminy dostavali i infuzky. I kazdy porod je jiny, i kdyz se rika ze u druheho to pujde lepe, jsou to kecy 🙂
Jeste jsi na tom dobre 🙂
Muzez jen zkouset: studena kola, ledove kostky, po ranu nez vstanes rohlik hned nebo susenku, mozna ti neco zabere. Ja blinkala klidne i v puli obedu kdy jsem jedla suche kure se suchou ryzi. Nebude to trvat vecne, snad ;)
@absintka19 ja dopo nepozru vubec nic, zvracim i caj... znovu zvracim vetsinou pred polednem a pak odpo... trochu lip se mi udela tak v devet vecer kdyz jdu spat...
Já zvracela každé ráno ještě ve 20. týdnu, poté to úplně přestalo. A teda dvakrát pak u porodu 🙂
Ahojky taky jsem to tak měla. I kapačky jsem měla. Nevolnosti mě přešli až když jsem začala cítit pohyby miminka. Tak držím palce ať to brzo přejde. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Holky nikdo kdo je na tom jako ja?