14tt antibiotika Duomox 1000 v těhotenství - mohu při nich mít sex?

opsops
4. pro 2018

Ahoj,chci se zeptat,mam zanet dutin sinusitidu,beru antibiotika Duomox 1000,mam silenou chut na sex...vcera mi začal 14tt. Vadi antibiotika,kdyz jsem těhotná a chteli bychom se milovat,je milování ted nebezpecne? Nebo radsi jen "jine" praktiky?
Diky

leniczka23
4. pro 2018

Mas rizikove tehu? Nebo zakazany sex od doktora? Jestli ne tak pokud nebudete soulozit do nosu zanet dutin tomu urcite nebrani😂
Ne promin, blbej vtip..
Ale neni se ceho bat, uplne v klidu sexuj.

opsops
autor
4. pro 2018

@leniczka23 dekuji,je to prvni a doslova "zazrakem"..navic nechapu,nejde nam vubec sex,jakmile je ve vnitr vic jak po zalud-bolest,jakoby bylo zavreno. Tak nevim zda se tam miminko zavrelo...nechapu proc to nejde jako pres otehotnenim a nevim co mam delat,aby to slo...nevis cim to je nebo co s tim? Omlouvam se,ono je to cele narocne a jine.. dekuji

leniczka23
4. pro 2018

@opsops mas to v hlave..miminko je zavrene, ale o.dost vejs, az tam kam partner v zadnem pripade nedosahne..takze bych spis zkusila delsi predehru aby si byla fakt hodne uvolnena a urcite bych vzala na.pomoc lubrikacni gel..sex v tehotenstvi je fakt naprosto bezpecny, a nemas se ceho bat..treba ja jsem ted v 18tt a jsem nadrzena jal blazen uz tak mesic..sex mame maximalne ob den..neboj se nic..uvolni se..v tom to je podle me.

opsops
autor
4. pro 2018

@leniczka23 asi mas pravdu,je fakt,ze se bojim,antibiotika,astma,do toho po operacich kdy se nevedelo zda n kdy vubec mimi bude...
Sex jsme nemeli 3 mesice,jen mazleni...a ted co zkousime tak max.po zalud,vic uz citim bolest...
A pouzivas nejaky specialni gel nebo se mohou obycejne?
A miminko na screeningu mi rikal,ze je nad pochvou,to me dostalo,ja myslela,ze je nekde v brisku a ne nekde dole v podbrisku...no,jsem vazne nezkusena...ale dekuji moc za rady*

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru