Ahoj,chci se zeptat,mam zanet dutin sinusitidu,beru antibiotika Duomox 1000,mam silenou chut na sex...vcera mi začal 14tt. Vadi antibiotika,kdyz jsem těhotná a chteli bychom se milovat,je milování ted nebezpecne? Nebo radsi jen "jine" praktiky?
Diky
@leniczka23 dekuji,je to prvni a doslova "zazrakem"..navic nechapu,nejde nam vubec sex,jakmile je ve vnitr vic jak po zalud-bolest,jakoby bylo zavreno. Tak nevim zda se tam miminko zavrelo...nechapu proc to nejde jako pres otehotnenim a nevim co mam delat,aby to slo...nevis cim to je nebo co s tim? Omlouvam se,ono je to cele narocne a jine.. dekuji
@opsops mas to v hlave..miminko je zavrene, ale o.dost vejs, az tam kam partner v zadnem pripade nedosahne..takze bych spis zkusila delsi predehru aby si byla fakt hodne uvolnena a urcite bych vzala na.pomoc lubrikacni gel..sex v tehotenstvi je fakt naprosto bezpecny, a nemas se ceho bat..treba ja jsem ted v 18tt a jsem nadrzena jal blazen uz tak mesic..sex mame maximalne ob den..neboj se nic..uvolni se..v tom to je podle me.
@leniczka23 asi mas pravdu,je fakt,ze se bojim,antibiotika,astma,do toho po operacich kdy se nevedelo zda n kdy vubec mimi bude...
Sex jsme nemeli 3 mesice,jen mazleni...a ted co zkousime tak max.po zalud,vic uz citim bolest...
A pouzivas nejaky specialni gel nebo se mohou obycejne?
A miminko na screeningu mi rikal,ze je nad pochvou,to me dostalo,ja myslela,ze je nekde v brisku a ne nekde dole v podbrisku...no,jsem vazne nezkusena...ale dekuji moc za rady*
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mas rizikove tehu? Nebo zakazany sex od doktora? Jestli ne tak pokud nebudete soulozit do nosu zanet dutin tomu urcite nebrani😂
Ne promin, blbej vtip..
Ale neni se ceho bat, uplne v klidu sexuj.