Ahoj milé maminky, dnes jsem byla na velkém ultrazvuku,14 tt a dr mi řekla 60 % holčička.Chci se zeptat zda mám věřit a radovat se nebo ještě počkat. Jelikož mám doma dva kluky 😀 Děkuji.
Jsem na tom stejně, dr říkal, že si myslí, že to je holka. ale na 100 to nikdy není. taky máme doma 2 kluky a holku bych si přála. ještě počkám na další a měla bych jít na plodovku
@lena27 Tak ať to výjde. Držím palečky !! 🙂
@lucinda259 snad nám oboum
Mě na prvním 3D ultrazvuku doktor řekl, že podle pánve to vypadá na kluka, ale není to 100 % takže to beru jenom jako odhad a počkám si teď na ultrazvuk co řekne.
Mám řekli taky na 60 procent holčička a máme jí. Tak držím palce.
u prvního taky řekli holka a kluk ukázal pindíka až v 8. měsíci (byl to trochu šok, že moje holčička má pindíka 🙂 )
@lucinda259 cauky, myslim, ze nekde tady na konikovi jsem cetla, ze kdyz pocuras jedlou sodu a peni to, tak je to kluk a kdyz to nic nedela, tak je to holka 🙂, tak bys to mohla zkusit a budeme vedet 🙂, je to pry podle zasaditosti/kyselosti moci, ktera je ovlivnena pohlavim, neprislo mi to jako uplna blbost, tak bys to mohla zkusit a dat nam pak vedet 🙂
@babanci děkuji
mi měli první v 17tt 90 procent kluk a vyšel u dcerky tam říkali do 26 kluk až pak děvče a ted mame od 13tt děvče a i já sem si jistá že to holka bude a už tomame potvrzeé od 4 dr tak počítám že už se to nezmení
@lucinda259 ja bych urcite jeste pockala me mudr rekla ze na 1ultr je to spis takove hadani a ze by se to vubec nemelo rikat takhle brzo protoze pak je ve finale spousta maminek zaskocenych a zklamanych takze nam pohlavi rekla az ve 22tt
Mne ve 13. tydnu tipla dr. holcicku a je to tak 🙂
@kackakastanka ahojky zkusím, díky za typ.
Ahoj, nám ve 13 tt řekli 80% chlapeček a máme chlapečka 😉
Nam ve 13. Tt rekli na 60% holcicku v 16. Tt uz to byl kluk jak buk :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nam na prvním ultrazvuku řekli chlapečka a mám doma holčičku, takže bych asi ještě pockala na druhý ultrazvuk 😊.