Ahojky,
Omlouvám se za nechutné téma.
Nevíte co s tím, že již 10 let smrkám krev, mám krvavé holuby někdy i ty husté černé žilky krve z nosu.
Jé mi 21 a čekám druhé miminko v 4. měsíci. A bojím se, že by mě poslali doktoři někam kde by to operovali nebo se šťourali a já následně potratila.
Hrozí závažné onemocnění až životu nebezpečné?
Nebo ještě kevsemu mě každý večer bolí hlava už Od základní školy, i čili mimo těhotenství. A manžel říká, že jsem často mimo, zapomínám a hloupnu a měla jsem v předškolním věku otřes mozku, ale lékaři už jednou hlavu prohlíželi a vše v pořádku.
Manželův kámoš s podobnými příznaky umřel Na nádor mozku a lékaři z prvu nic nenašli.
Děkuji za rady a zkušenosti. to poslední co bych chtěla je ohrozit život nového plodu☹️
Taky jsem na to jako dite trpela, hodne casto mi tekla krev z nosu. Ted v tehu se mi to vratilo. Zrovna vcera to bylo brutalni, jen co to prestalo z jedne nosni dirky, zacalo to z druhe. Pak jsem cekala u dr v cekarne a znova to same. Hlavne to ani kolikrat nepoznam, proste neco delam, hlavu mam sklonenou a najednou kap, kap, krev vsude. Mne ale teda hodne krvaceji i dasne, takze to prikladam tehu. Pro klid duse si muzes zajit k praktickemu dr, pokud by te s tim i poslal nekam dal, urcite nebudou ohrozovat tebe ani tve miminko. Tak napr. moje zubarka by mi nejradeji udelala rentgen vsech zubu, sama ale rika, ze to vzadnem pripade nebude ted riskovat a nechame to az po porodu a dle moznosti se mi snazi dat zuby dohromady.
Koukám že zakladaš každoročně kolem Vánoc zajímavá témata, vloni to bylo taky TOP téma 😂👍🙈
Jdi na ORL a hotovo.
Za mě taky ORL
Ano hloupneš, manžel má svatou pravdu. Bohužel...
Máš někde v nose slabší žilku, jde s tím něco dělat, ale musíš k dr. a neplašit tady.
@veverkamaminka, zajdi si k lékaři, zde asi jiná rada není. Nejlépe na ORL, nemusíš se bát, že by nějaký lékař riskoval a ohrozil Tebe nebo dítě.
Jestli tím trpíš tak dlouho, mělo se to řešit již podstatně dříve, ale chápu, že máš strach.
Bolest hlavy může být i z nedostatku tekutin. A proč bys měla hloupnout? Protože občas zapomínáš, kdo ne. Já teď co jsem těhotná zapomínám stále.
@eloise02, @tulikiss, tak nevím zda mi něco uniklo, ale nechápu proč hned ty urážky a narážky na autorku?
@dominikaromanova autorka je svyma dotazama povestna, napr. diskuze jak sedet v tehotenstvi,... clovek po tech letech co tu autorka jednou za cas pise ma pocit, ze si musi delat legraci, protoze jinak nechape jak dosud prezila.
@dominikaromanova Ehm, četla jsi všechny její dotazy? Třeba ten nejnovější jestli může mít v těhotenství pokrčené nohy? Nebo to, jak píše, že zažila "genocidu"? Už se jí tu směje půlka Koníka. Mimochodem čeká druhé dítě, tak snad už by mohla trochu vědět,ne?
Já byla na operaci. Ale u mě to byly velké záchvaty krvácení z nosu. Pokud to máš 10 let, Tak to rozhodně nikdo nebude řešit v těhotenství.
@eloise02, to s tou genocidou najdu kde? To bych si fakt ráda přečetla.
@bassetlady, děkuji.
@dominikaromanova proč se jim omlouváš už jsem to nahlásila
@veverkamaminka, nevšimla jsem si, že bych se někde omlouvala. Jen jsem poděkovala za upozornění, to není omluva.
@veverkamaminka Jedna technicka? Jaké že to porušujeme pravidlo? My tu jen diskutujeme, žadné vulgarizmy nepoužíváme, jen a pouze řešíme tvé založené témata, což je naprosto logické 🙂 Pro někoho ba i přínosné, "GENOCIDA" konečně vím jak vypadá v praxi 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Take jsem tehotna a smrkam pravidelne krev ... kdyz jsem to rekla doktorce tak nic zvlastniho nerikala ... ale prikladam to k tomu ze ted koluje v tele vice krve ...