Zvýšení hCG, prosím o radu 🙏🙏. Myslíte, že je vše ok?

terezka1992plzen
21. pro 2020

Ahoj holky. ❤️
15.12. jsem byla na krvi HCG bylo 51. Těhotenské testy pozitivní.
Včera jsem byla na kontrolní a mám 617 HCG ale ještě nic vidět nejde. V úterý mám kontrolní. Myslíte že je vše ok? Děkuji moc. ❤️🙏

squezy
21. pro 2020

@terezka1992plzen existuje nejaka kalkulačka ohledně hcg, zkus si to vygooglovat. Jinak uvidíš až zitra.

inah91
21. pro 2020

@terezka1992plzen já bych asi neplašila a prostě uvidíš, stejně teď nic už neovlivníš..... ono celý první trimestr je buď a nebo a i tak je až porod "jistota" 🙂 Takže držím palce, dej si nohy na stůl a užívej si těšení na Vánoce a prostě se to ukáže 🙂

miskatus
21. pro 2020

@terezka1992plzen Terezko zvýšilo se dost 🙂 a vyprdni se na krev hcg....já takhle plašila také až jsem doplašila v 8tt...čím větší strach a pozorování tím horší....Těhotná jsi a s touhle informací žij dál - zbytek stejně neovlivníš. 🙂

misak48
21. pro 2020

@terezka1992plzen něco vidět bývá až od HCG kolem 1000, takže je ještě čas 😉 nárůst HCG vypadá nadějně, mělo by být cca dvojnásobné ob den a to ti vychází dokonce trochu víc 🙂

kate013
21. pro 2020

Měla jsem hCG přes 3000 a nebylo nic vidět,takže zatím buď v klidečku 😉❤️

alilali
27. pro 2020

Já měla HCG 2500 a vidět nešlo nic.

terezka1992plzen
autor
28. pro 2020

Nakonec jsem měla HCG 1300 a šel viděl malý gestacni Vacek. Ve středu mám kontrolní ultrazvuk. To budu 6+3 tak snad něco uvidí 😔

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru