Ahoj chci se zeptat jsem 11 týden těhotenství a zvracim už jsem vyzkoušela lízátka torekan čípky ale ty často brát nechci už jsem zhubla 3 kg
Jo torecan pomáhá zvracim spíš odpoledne jak toho víc mám v žaludku už mám strach
@michaeelaa ahoj,dle mé zkušenosti nepomůže nic.S dvojčaty jsem zvracela do cca 15tt,zhubla o 7 kilo,byla týden na infuzích a chtělo to prostě jen ten čas.Neudržela jsem v sobě nic,zvracela jsem i několikrát denně,byla jsem na rizikovém.Rada tedy žádná,ale časem to bude lepší 🙂 .
Ahoj, já jsem v10tt, zhubla jsem 6kg, zvracela jsem jen asi 2x, zato mi bylo hoodně blbě,od 8tt je to lepší,ale musím často jíst po malých porcích, pomáhá mi cola,7up a večer můžu jíst normálně🙂 úplně stejně jsem to měla u dcery. Jen vydržet. Potom jsem zjistila, že je mi špatně z toho, že jsem nic nejedla, za celý den jsem do sebe nasoukala jeden rohlík a colu, což je hnus,ale jinak to nešlo. A než vstanu z postele, mám na stole kousek rohlíku, sušenky nebo něčeho.
Já zhubla 4 kila než jsem přestala zvracet. Nepomáhal ani Torecan,nic.
Tak děkuji musím vydržet 🙂
Ahoj, já to prožívám zrovna teď. Jsem v 11+3 a kdybych neměla neschopenku na zlomené prsty, vůbec nevím, jak bych to zvládala. Zhubla jsem už 7 kilo, ale prý to není nic vážného, v dalších měsících do tělo dožene zpět. Skoro všechno co s ním, jde hned ven. Babské rady, jako sušenky po ránu, cola po lžičkách nebo těhotenská lízátka, na absolutně nefungují. Od gynekoložky jsem dostala proti zvracení čípky Torecan, po kterých jsem schopná alespoň fungovat. Jediné co jsem se naučila, abych do sebe dostala, alespoň nějaké potraviny, je jíst večer kolem osmé deváté hodiny. Většinou to moje tělo v sobě udrží. Už se těším, až tyto stavy přejdou. Přeji všem budoucím maminkám hodně síly, aby toto období ve zdraví překonali.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zkus požádat doktorku, aby ti na předpis napsala Nutridrinky. Měly by se pít tak 3x denně. Dají se koupit i normálně, ale stojí 40 - 50 korun. Pokud zvracíš a hubneš, tak je to špatně, nemusíš přímo přibírat, ale hubnutí je problém. A ten Torecan pomáhá?