Ahoj holky mám dva měsíce po zamlklém těhotenství. Hned první měsíc se mi podařilo otěhotnět ale bohužel v 8 tt jsem musel na potrat, nebylo srdíčko. Paní doktorka mi řekla že po 1 menses se můžeme zase snažit a já hned po menses opět otěhotněla. Počítám s tím že jsem ve 3,4 tt. Jen mam strach aby se to všechno neopakovalo. I když musím říct že teď se cítím úplně jinak než před tím. Mám pocit že všechno vyjde. Jen se chci zeptat jaké s tím máte zkušenosti vy? Děkuji❤️❤️
Jestli máš pocit, že je vše v pořádku a vyjde to, tak to tak určitě je! 🙂 Tyhle vnitřní pocity se vyplatí vnímat a neignorovat, taky jsem to tak měla, špatný nebo neutrální pocit a nedopadlo to, dobrý pocit a je to v pořádku. Tělo pozná, že je to dobré a tím pocitem to dává najevo.
já jsem otěhotněla také hned po první popotratové ms, a nyní začínám 29 tt🙂
neboj, všechno bude v pořádku❤
@lenka123455 Ahoj. Zažila jsem něco podobného. První těhu - v 6tt spontánní potrat (po roce a půl snažení). Druhé těhu - opět v 6tt potrat (to bylo přesně za rok na to). Absolvovali jsme genetický testy s manželem v CAR, nic nenašli, vše prý ok. Pak jsem do 2 měsíců otěhotněla, nyní jsem 15 tt. Tvůj strach chápu a to úplně...Já teď věřím, že do ,,třetice" už to vyjde! Ale obavy už asi vždy zůstanou - a toto asi pochopí jen ty, které zažily nějakou takovouto špatnou zkušenost. První screening máme v pořádku, tak snad i dál to bude ok. Opravdu nám nezbývá nic jiného, než doufat a věřit, že prcek bude v pořádku! Držím moc palce, ať vám to dobře dopadne 🍀 🍀
Také mam za sebou zamlkle těhotenství v 8tt. My jsme meli dodrzet 6nedeli a hned jsme se mohli začít snazit. Vyslo nam to hned na poprve a uz mame doma 20m chlapecka. Brala jsem utrogestan a navstevovala jsem kliniku cinske mediciny, na jejich doporučení jsem brala bylinky a chodila na akupunkturu.
Já to měla podobně a teď jsem v 31. týdnu. Držím pěsti ✊
@haniplanetka jak se máš, Hani? vš ok? už se nám to krátí, vid?🙂
@snezenka123 ahoj, zase jsem zpátky na rizikovce a to horké léto bylo doslova peklo, pořád na omdlení, berle... Dnes už je mi líp a snad to tak zůstane. Váha jde pořád dolů, od otěhotnění mám 8.5 kg dole. Jak jsi na tom ty?
@haniplanetka já přes prázdniny se třema dětma v závěsu, už se těším, až půjdou do školky/školy, že si trošku odfrknu, já nahoře cca 10kg🙂 a taky mě straší předčasným, protože jsem po konizaci a je to čtvrté těhotenství:-/tak doufám, že vydržíme pohromadě co nejdýl
Ahoj já jsem teď těhotná 8+1 po nekolika nezdarech
Poslední v březnu zamlkle tehu v 9tt
Mám úplnou hrůzu. Paniku a v klidu jsem jen ve chvíli když jsem u mudr na utz a vidím že je to ok. Večer už jsem opět uplne ko. ☹
Ted mám jít v pátek na utz. A už chci aby to bylo. Ještě k tomu jak pořád vetram (vadí mi vysychání vzduch ) tak mám pekny kašel.
Dneska mě bolí snad všechno a mám zas paniku. Nemůžu pořád běhat k doktorce ta už by mě asi zabila když tam budu běhat 2x týdne 🙄
Máte to taky někdo tak? Teď se momentálně těhotná vůbec necítím což mě děsí. Takhle začalo minule zamlkle. Vše ustalo zvracení bolest prsou atd...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já mám za sebou dvě zamlklá těhotenství a jeden porod. Ber to tak, že co se má stát se stane a je opravdu lepší když se to stane takhle v začátku. Strach plně chápu, taky jsem teď znova těhotná, ale lepší je si to nepřipouštět a nestresovat se. To mi celkem pomohlo u třetího těhotenství ze kterého mám roční holčičku 🙂 a je to zlatíčko, je strašně hodná a myslím si že je to i tím jak jsem byla celou dobu v klidu 🙂 držím ti palce a uvidíš že tentokrát to určitě vyjde! ❤