Znovu těhotná po zamlklém těhotenství - bojím se, že to znovu nevyjde

lenka123455
14. srp 2018

Ahoj holky mám dva měsíce po zamlklém těhotenství. Hned první měsíc se mi podařilo otěhotnět ale bohužel v 8 tt jsem musel na potrat, nebylo srdíčko. Paní doktorka mi řekla že po 1 menses se můžeme zase snažit a já hned po menses opět otěhotněla. Počítám s tím že jsem ve 3,4 tt. Jen mam strach aby se to všechno neopakovalo. I když musím říct že teď se cítím úplně jinak než před tím. Mám pocit že všechno vyjde. Jen se chci zeptat jaké s tím máte zkušenosti vy? Děkuji❤️❤️

krachken
14. srp 2018

Já mám za sebou dvě zamlklá těhotenství a jeden porod. Ber to tak, že co se má stát se stane a je opravdu lepší když se to stane takhle v začátku. Strach plně chápu, taky jsem teď znova těhotná, ale lepší je si to nepřipouštět a nestresovat se. To mi celkem pomohlo u třetího těhotenství ze kterého mám roční holčičku 🙂 a je to zlatíčko, je strašně hodná a myslím si že je to i tím jak jsem byla celou dobu v klidu 🙂 držím ti palce a uvidíš že tentokrát to určitě vyjde! ❤

atekram42
15. srp 2018

Jestli máš pocit, že je vše v pořádku a vyjde to, tak to tak určitě je! 🙂 Tyhle vnitřní pocity se vyplatí vnímat a neignorovat, taky jsem to tak měla, špatný nebo neutrální pocit a nedopadlo to, dobrý pocit a je to v pořádku. Tělo pozná, že je to dobré a tím pocitem to dává najevo.

snezenka123
24. srp 2018

já jsem otěhotněla také hned po první popotratové ms, a nyní začínám 29 tt🙂
neboj, všechno bude v pořádku❤

ruzicka06
24. srp 2018

@lenka123455 Ahoj. Zažila jsem něco podobného. První těhu - v 6tt spontánní potrat (po roce a půl snažení). Druhé těhu - opět v 6tt potrat (to bylo přesně za rok na to). Absolvovali jsme genetický testy s manželem v CAR, nic nenašli, vše prý ok. Pak jsem do 2 měsíců otěhotněla, nyní jsem 15 tt. Tvůj strach chápu a to úplně...Já teď věřím, že do ,,třetice" už to vyjde! Ale obavy už asi vždy zůstanou - a toto asi pochopí jen ty, které zažily nějakou takovouto špatnou zkušenost. První screening máme v pořádku, tak snad i dál to bude ok. Opravdu nám nezbývá nic jiného, než doufat a věřit, že prcek bude v pořádku! Držím moc palce, ať vám to dobře dopadne 🍀 🍀

wercs
24. srp 2018

Také mam za sebou zamlkle těhotenství v 8tt. My jsme meli dodrzet 6nedeli a hned jsme se mohli začít snazit. Vyslo nam to hned na poprve a uz mame doma 20m chlapecka. Brala jsem utrogestan a navstevovala jsem kliniku cinske mediciny, na jejich doporučení jsem brala bylinky a chodila na akupunkturu.

haniplanetka
25. srp 2018

Já to měla podobně a teď jsem v 31. týdnu. Držím pěsti ✊

snezenka123
25. srp 2018

@haniplanetka jak se máš, Hani? vš ok? už se nám to krátí, vid?🙂

haniplanetka
25. srp 2018

@snezenka123 ahoj, zase jsem zpátky na rizikovce a to horké léto bylo doslova peklo, pořád na omdlení, berle... Dnes už je mi líp a snad to tak zůstane. Váha jde pořád dolů, od otěhotnění mám 8.5 kg dole. Jak jsi na tom ty?

snezenka123
26. srp 2018

@haniplanetka já přes prázdniny se třema dětma v závěsu, už se těším, až půjdou do školky/školy, že si trošku odfrknu, já nahoře cca 10kg🙂 a taky mě straší předčasným, protože jsem po konizaci a je to čtvrté těhotenství:-/tak doufám, že vydržíme pohromadě co nejdýl

wjerik
24. srp 2021

Ahoj já jsem teď těhotná 8+1 po nekolika nezdarech
Poslední v březnu zamlkle tehu v 9tt
Mám úplnou hrůzu. Paniku a v klidu jsem jen ve chvíli když jsem u mudr na utz a vidím že je to ok. Večer už jsem opět uplne ko. ☹
Ted mám jít v pátek na utz. A už chci aby to bylo. Ještě k tomu jak pořád vetram (vadí mi vysychání vzduch ) tak mám pekny kašel.
Dneska mě bolí snad všechno a mám zas paniku. Nemůžu pořád běhat k doktorce ta už by mě asi zabila když tam budu běhat 2x týdne 🙄
Máte to taky někdo tak? Teď se momentálně těhotná vůbec necítím což mě děsí. Takhle začalo minule zamlkle. Vše ustalo zvracení bolest prsou atd...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru