Zmizení TT příznaků. Je vše v pořádku?

veritanas
10. únor 2020

Ahoj, asi jsem hysterická..☹️☹️ ale mám být v 11 týdnu, ale nějak mi zmizely příznaky..na utz jsem byla v 7 týdnů a bylo i ❤️.. všechno v pořádku..pak se mi zvětšila prsa, začalo být večer špatně, únava, prostě klasika, pak začala bolet prsa..Ale včera nic z toho, jen teda příšerná únava a trochu nevolno..tak mám strach, že něco není v pořádku... při prvním těhotenství mi vlastně taky nic nebylo, ale tohle těhotenství je nějakého jiné...Ale nic mé nebolí, nekrvacim, prostě nic...

lv
10. únor 2020

Takže ideální stav, všechno je v pohodě, je to normální

katka9184
10. únor 2020

Nepanikař a zbytečně se nepozoruj... Každé těhotenství je prostě jiné a buď ráda, že jsi relativně v pohodě 😊. Já měla první naprosto v pohodě, kdyby nerostlo bříško, tak ani nevím, že jsem těhotná. Obávám se u druhého, že to bude úplně jinak 😂

veronika_tvrda
10. únor 2020

Každé těhotenství je jiné. Každopádně vstupuješ do druhého trimestru a to je přece ta nejpohodovější část. Těhu není nemoc, nemá ti být 9 měsíců špatně 🌷

jjasmina
10. únor 2020

Budte ráda, mě se to drželo až do 7. měsíce

saarunka
10. únor 2020

@veritanas já jsem 8+3 a za celou tu dobu mi v celku nic není ,až na občasné nevolnosti bez zvracení😊 doufám ,že to takhle půjde i dál😁

hermia
10. únor 2020

koncem prvniho trimestru mohou ustupovat ruzne nevolnosti a tak.. vsechno co se zda nebyt normalni je v tehotenstvi uplne normalni ☺

malytlustyhroch
10. únor 2020

Chapu, ze cloveka vydesi, kdyz to nahle prejde. Ja jsem to tak mela v obou tehu: prakticky ze dne na den z hnusnych nevolnosti skoro 100% dobre, k smrti me to vydesilo ( i u druheho 😀), a zbytecne, vse v poradku, ted tu zrovna obe deti jeci.

eithelwing
10. únor 2020

@veritanas To nic nemusí znamenat. Při prvním těhotenství jsem měla max citlivá prsa, jinak nic. Kdyby mi někdy v 7. měsíci nevyskočilo břicho, nevěděla bych, že jsem těhotná.
A teď... Co bych za to dala. :D

karkulka63
10. únor 2020

Mám to stejně. Kontrola minulý týden a vše ok, tak se neboj, nemusí ti něco být celou dobu a užívej si to 🙂

cynthia19
10. únor 2020

Já jsem 27+4 od začátku mě prsa neboli, jenom mi bylo nevolno, malá je v pořádku

volodka162
10. únor 2020

Každé těhotenství je jiné a i já nepanikařila když jsem tyto stavy najednou neměla (okolo vánoc)...tak jsem si říkala, že konečně ty moje únavy po 2 měsících přestaly i když v koutku duše jsem si říkala co kdyby. No a bylo. V lednu jsem přišla na prohlídku, sestřička mi dala těh.průkazku a další věci, podepsala x papírů, šla pak k doktorce na ultrazvuk a plod nikde...prostě se vstřebalo, jen ten "prstýnek" ještě byl a to jsem v 6tt viděla bijící srdíčko. Jsem od revize přesně měsíc a den (revize v den mých narozenin...) a čekám na první menstruaci. Stalo se, dvakrát jsem se vybrečela, ale beru to tak jak to je a jak to příroda chtěla. Nechtěla bych mít postižené dítě a raději tohle "teď" než někde v 7měsíci těhotenství. Je to asi ode mne drsné, ale co teď uděláš? Nic... Zbytečně se jen tak každý den netrap....nestresuj se. Za to ti to nestojí. V těchto prvních týdnech stejně doktoři nic neudělají a nezachrání. Do 12týdne je to plod. Taky jsem nekrvácela, nic ze mě neodešlo (proto pak revize) a pouze jsem přestala být děsně unavená a neměla jsem citlivá prsa... Je to takovej pocit bezmocnosti, ale takhle se můžeš strachovat a budeš celej život. Od prvního dne života dítěte, po první rýmičku a bolístku a první injekci atd. Tady to nech přírodě, ona ví co dělá.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru