Dobrý den, chci se prosím zeptat . V sobotu jsem byla u dr , která mi potvrdila těhotenství a mám přijít za 14 dni . Dnes rano ze mě vytekla světle žlutá voda . Nesmrdí , nic mě nesvědí . Dala jsem si vložku a je i trošku na vložce . . Jsem 6tt. Nevíte co to může být? Moc dekuji
@lencaa11 no úplně voda , zadny smrad nic .
Bud nejaky zanet nebo sis trochu "curla"? Me se to stalo treba pri velkem zanetu ledviny, kdy byl utlacovan odchod moci, hromadilo se to a s tim bylo spjato vice problemu - vcetne samovolneho uniku
@misha31 podle mě ucurnuti ne, protoze to trvalo cely den a i vcera , proto jsem si vcera dala ten macmiror . Snad bude vse v pořádku
@kristynaaaa2 v prvním trimestru se macmiror nesmí. měla jsem zánět v 10tt a Dr dobu hledal krém, který bych mohla.
@sinorina no tak dr ví co dělá a četla jsem všude kde plno maminek psalo , že taky měly macmiror v 1 trimestru
@kristynaaaa2 to ale nepíšete, že vám ho dal Dr teď. Píšete, že jste si ho vzala sama.
@sinorina volala jsem dr do nemocnice do Čech .
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kristynaaaa2 není to spíš žlutí výtok ? Pokud ano zašla bych k lékaři může to bejt infekce ..