Žloutkový váček nebyl vidět. Měl někdo podobně při prvním UZ, a pak bylo vše v pořádku?

viky000
9. led 2025

Ahoj, včera jsem byla na kontrole, vycházelo to na 6+6. Doktor mi řekl, že plodový váček podle posledních měsíčku sedí. Kdyby bylo něco špatně,tak by mi to určitě řekl. Ale na ultrazvuku nebyl zatim vidět plod. Měl to někdo taky takhle? Že zatim nebylo nic vidět, až při další kontrole?
Přikládám foto ultrazvuku. Děkuji za názory🙂

merope
9. led 2025

Já byla 6+2 a taky byl vidět jen váček a nic víc - srdíčko až tuším 7+2.

viky000
autor
9. led 2025

@merope Taky jsem už právě někde četla, že někdo měl vidět srdíčko dýl, někdo už v 6tt.. Každý to má asi jinak.

felis
9. led 2025

@viky000 ahoj, podobne to mela @klara95 a jsme spolu v Červencovkách - obe zdárně těhotné 🙂

martulka88
9. led 2025

@viky000 Pokaždé srdíčko bylo vidět až 7+5...

viky000
autor
9. led 2025

@martulka88 díky za uklidnění 🙂 já jsem si uvědomila, že jsem na první kontrolu šla ještě 3 dny před ms.. proto mi říkal, že ten plodový váček sedí podle ms.
Ještě jednou děkuji 🙂

merope
9. led 2025

@viky000 Ony spermie můžou vydržet docela dlouho, vajíčko taky - a ještě snad to funguje i nějak tak, že jisté defekty embryo "opraví" tím, že je zahodí a "začne znovu" - vše dělá rozdíl pár dnů, ale to může stačit. Takže někdo v 7tt srdíčko - a někdo až v 8tt.

klara95
10. led 2025

Ahoj přesně jak psala felis. Já měla v tomto týdnu vidět pouze plodovy vak s náznakem žloutků a za týden tam byl plod s busicim srdíčkem ❤🙏🏻 nezoufej , hold každá máme ovulaci jinak , každá má jiné tělo. Věř že na další kontrole tma uvidíš prcka a srdíčko ❤

vlasta1981
Autor odpověď smazal
Zobraz
viky000
autor
10. led 2025

@klara95 moc děkuji ❤️ je to super , když se můžu takhle uklidnit... 🙂 Můj doktor je takovej, že kdyby bylo jenom trošku něco málo špatně, už by mě strašil... Příští kontrolu mám za 14 dní, to je vždycky nekonečný 😁

klara95
11. led 2025

@viky000 není vůbec zač pošlu ti foto. Jedno je prázdný váček s náznakem žloutků a další je jak bylo miminko velké před týdnem cca..

viky000
autor
11. led 2025

@klara95 no tak to je teda pěkný rozdíl. Ale stejně se mi zdá na první fotce, že to máš teda o dost větší než já. Já na fotce měla 6+6
Ale ono to fakt každej den roste víc a víc.

klara95
12. led 2025

@viky000 já byla na té první fotce 7+3 , takže i proto to mohlo být tak velké . Vím jak se cítíš jako těch 14 do další kontroly bylo nekonečný ale najednou tam v tom prázdném váčku byl plod s busicim srdcem. Věřím že to budeš mít stejné . Dej vědět ❤️ držím palce moc ❤

viky000
autor
12. led 2025

@klara95 děkuji♥

klara95
12. led 2025

@viky000 za málo ❤

vlasta1981
17. led 2025

@viky000 no jeje...já měla žloutkový až v 7tt a srdíčko 9tt.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru