Ahoj, zakládám skupinku pro holky, které mají termín v září 2020. Můžeme sdílet pocity, problémy ale i radosti z pokroku našich miláčku.
Ahoj když si zásad termín porodí na svém profilu tak té to automatiky hodí do skupinky zarijovky 2020 tam si píšeme 🙂
Ahoj, dej si na profil TP a automaticky te to hodi do uzavrene skupiny spolu se vsemi dalsimi zenami se stejnym TP.
@marketf ahoj. To mě.mrzi. jak jsi dopadla? Také mám cystu na vaječníku a jsem v 7tt
@snezenka123 ahoj, v nemocnici 4 dny, teď ještě ležím doma. Ta cysta co praskla se zase zavřela a už je zase plná.. Nikdo neví zda praskne opět... Prej jsou cysty normálně a není se čeho bát.. Ale proč praskla netuším
@marketf aha. Tak to mě mrzí. Snad bude lépe. Tak odpočívej..a miminko je v pořádku?
@snezenka123 ano vypadá, v 6+1 už bylo srdíčko a další kontrola v 7+1
@marketf to je dobře, že je mimi v pořádku. Tak odpočívej a přeji jen to nejlepší
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@marketf Přidávám první příspěvek. Právě lezime v nemocnici. V pátek mě odvezla sanita z práce (5+5) se šílenými bolestmi v podbřišku. Potrat vyvracen, ale praskla mi cysta na žlutém tělísku. Teď čekáme na další kontrolu zítra, protože hcg 11385 ale bez srdíčka.