Září 2020.

marketf
19. led 2020

Ahoj, zakládám skupinku pro holky, které mají termín v září 2020. Můžeme sdílet pocity, problémy ale i radosti z pokroku našich miláčku.

marketf
autor
19. led 2020

@marketf Přidávám první příspěvek. Právě lezime v nemocnici. V pátek mě odvezla sanita z práce (5+5) se šílenými bolestmi v podbřišku. Potrat vyvracen, ale praskla mi cysta na žlutém tělísku. Teď čekáme na další kontrolu zítra, protože hcg 11385 ale bez srdíčka.

12misulkq
19. led 2020

Ahoj když si zásad termín porodí na svém profilu tak té to automatiky hodí do skupinky zarijovky 2020 tam si píšeme 🙂

marketf
autor
19. led 2020

@12misulkq aha, děkuji, mrknu na to

krupka3
19. led 2020

Ahoj, dej si na profil TP a automaticky te to hodi do uzavrene skupiny spolu se vsemi dalsimi zenami se stejnym TP.

snezenka123
22. led 2020

@marketf ahoj. To mě.mrzi. jak jsi dopadla? Také mám cystu na vaječníku a jsem v 7tt

marketf
autor
22. led 2020

@snezenka123 ahoj, v nemocnici 4 dny, teď ještě ležím doma. Ta cysta co praskla se zase zavřela a už je zase plná.. Nikdo neví zda praskne opět... Prej jsou cysty normálně a není se čeho bát.. Ale proč praskla netuším

snezenka123
23. led 2020

@marketf aha. Tak to mě mrzí. Snad bude lépe. Tak odpočívej..a miminko je v pořádku?

marketf
autor
23. led 2020

@snezenka123 ano vypadá, v 6+1 už bylo srdíčko a další kontrola v 7+1

snezenka123
23. led 2020

@marketf to je dobře, že je mimi v pořádku. Tak odpočívej a přeji jen to nejlepší

ostravacka999
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru