Zamlklý potrat a nebo mimoděložní těhotenství. Co myslíte?

deborah1
6. bře 2020

Ahojte, prosím poraďte.
Dnes začínam 8. týždeň tehotenstva. V pondelok to podľa sona vyzeralo na 5tt, v utorok HCG z krvi necelých 880. Včera na sone dutinka narástla o 2mm, bol v nej aj žltkový vačok. Dnes z krvi výsledok cca 850. Je mi jasné, že tehotenstvo skončilo. Len chcem sa spýtať, myslíte, že je ešte aj riziko mimomaternicového tehotenstva? Alebo ide o zamĺknutý potrat? Bolesti nemám.
Ďakujem za každú radu a skúsenosť.

miky25117
6. bře 2020

@deborah1 skor to odchadza samo pri mimomaternicovom mi normalne rastlo hcg ale na ultrazvuku nebolo nič vidno. Je mi to luto a držím palce do dalsieho tehu

deborah1
autor
6. bře 2020

@miky25117 ďakujem 😢

eleanorrigby
6. bře 2020

Kdyz uz byk vacek na sonu videt, tak to mimodelozni nejspis nebude. Mrzi me to. Jestli Te muzu utesit, musela jsem v lete na potrat kvuli podobnemu problemu v 9tt, na podzim jsem znovu otehotnela, jsem v 18tt a zatim vse v poradku.

barcachejn
6. bře 2020

Mam stejnou zkusenost mela jsem videt 2 dutinky na UTZ... HCG zacalo pomalicku klesat a spustil se mi samovolny potrat,telo se nastesti vycistilo samo a nemusela jsem ani na revizi... Po 7 mesicni pauze co jsme si s manzelem dali se nam zase na poprve podarilo otehotnet. Jsem ve 35tt 🙂 drz se a neboj se urcite to priste vyjde,preji hodne setesticka🍀 a mimodelozni to neni neboj pokud na UTZ je v deloze videt vacek 🙂

deborah1
autor
6. bře 2020

@eleanorrigby
@barcachejn Už dnes poobede som začala krvácať, presne ako pri menštruácii a pred chvíľou "to" odišlo 😔

eleanorrigby
6. bře 2020

Preju hodbe sil, priste to vyjde!

deborah1
autor
6. bře 2020

@eleanorrigby ďakujem ❤

barcachejn
8. bře 2020

@deborah1 Moc me to mrzi a vim jak vam je 😢 priste se to urcite povede nebojte se musite tomu verit 🍀preji vam hodne stesti a sil ted je budete potrebovat.

deborah1
autor
8. bře 2020

@barcachejn ďakujem 🌹 , verím tomu, že to nabudúce výjde.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru