Zamlklé těhotenství s dvojčaty

td96
18. kvě 2019

Ahoj.

jsem ve 12tt a v 6 tt jsem začala krvácet - převoz do nemocnice, kontrola ukázala, že mimčo neprospívá a tak mi hrozilo vyčištění dělohy, nicméně následný den se na kontrole ukázalo vše v pořádku. V nemocnici nepoznali, že jsem čekala dvojčata...první den vycházelo, že jsem byla v 6tt a druhý den když prcka "našli" to vycházelo, že jsem v 8 tt (asi se nějak překrývaly). Až můj doktor na prohlídce týden po propuštění prohlásil, že tam byli dvojčátka. Jeden prcek tedy nepřežil, ale asi už v hodně ranném stádiu ...a druhý se drží a vše vypadá OK. Nicméně mě zajímá co se stane s tím obalem, ve kterém nic není. Na kontrole u doktora vždycky vystresovaná trnu hrůzou aby aspoň to jedno bylo v pořádku a vždy se zapomenu zeptat. Nicméně předpokládám, že by s tím asi něco dělalo , kdyby se s tím něco dělat mělo. Má s tím někdo zkušenost? Díky.

nita1984
18. kvě 2019

Jsem 22tt po missed twin. Nedělá se s tím nic, tělo si poradí.

mish_ka
18. kvě 2019

Jsem 20tt, prázdný obal tam někde zmuchlaný ještě pořád je. Ničemu to nevadí. Držím palce s druhým prckem 😊

martinakovar
2. čer 2019

Bohužel je to dost častá záležitost..Určitě se nemusiš bát.Mě můj doktor řekl v 8tt že tam bylo ještě jedno,ale neudrželo se..A zbytek těhu probíhal v pořádku!A tělo si s tím poradí!!!

svetlanalana
2. čer 2019

U nás se to vstřebalo

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru