Ahoj holky 🙂,
Moc vás prosím o radu.
Dle poslední MS bych měla být 8+0. Od 17.1. mám potvrzené těhotenství HCG 3866, na ultrazvuku ještě nic nebylo. Za týden 24.1. kontrola znova HCG 15600, na ultrazvuku vidět gestační váček 14 mm a velikost plodu cca 2.5 mm. Za týden 31.1. opět kontrola HCG už jen 29500, na ultrazvuku gestační váček 16 mm a velikost plodu 3.5 mm. Dle lékaře diagnóz Zamlkle těhotenství. Totální šok a zklamání!!! Nicméně na 2.2. objednal další kontrolu HCG 33666, ultrazvuk gestační váček 16 mm velikost plodu 3 mm. Potvrzeno bez diskuze zamlkle těhotenství a revize!!!
Jen jsem ještě chtěla říct, že 21.12. jsem byla na diagnostické hysteroskopii, a první sex jsme měli až 25.12. Tak si říkám, jestli jenom nemůže být těhotenství mladší a miminko se vyvíjet pomaleji? V pondělí mám jít na revizi a mám z toho docela strach. Moc děkuji za vaše názory
@akinom891 Ahoj tabulkové to rozhodne není … což někdy se stane zázrak, naděje je vždy ale velmi malá. Kyretaz můžeš odmítnout pokud si nejsi jistá i KdBy byla ovulace později už by bylo srdíčko. Nicméně můžete pi kat ještě týden nebo 14 dni, a zkusit případně přerušení léky šle pozor riziko ze neodejde vše a kyretaz té nemine. Uˇnech se zkontrolovat v pondělí třeba už to bude jasné už by viděli třeba buď srdce nebo zborcene části plodu. A to ti neřekli ze po diagnostice mas nechat proběhnout jeden cyklus ? A be se snažit o mimi ? Drz se a pokud pochsbujrs nenas zánět delohs zimníce atd klidně to můžeš o týden posunout až si budou 1000% jisti hlavně ty oni už to uzavřeli . Držím palce ať se co nejdříve povede.
@martinka_33 no já nepopírám že to doktor nepozná, já jenom přemýšlím jestli třeba k oplodnění nemohlo dojít později 🙂 vzhledem k tomu že ještě děti nemám a nikdy se mi v těhotenství nepodařilo dojít až '' tak daleko" tak možná jen spekuluji 🙂
Aneb jak se říká tonoucí se stébla chytá
@akinom891 to se bojím, že když to potvrdil doktor jako zamlklé, tak to tak bude 😥
Před revizi udělají opět UTZ, pokud se embryo zmenšilo a není srdecni akce, není o čem..
Tak revizi můžeš odmítnout a počkat, jestli si s tím tělo poradi samo, ale ty hodnoty rostou pomalu a fakt to nevypadá na prosperující těhotenství. Před revizi udělají další utz, kdyby náhodou. Pokud už mas přes dva týdny potvrzené těhotenství, tak už by muselo byt srdíčko, v 8+0 už jsem na utz měla takového mikro člověka, poznala jsem i kde je hlava a tělo, srdíčko bylo už tak dva týdny.
Mě kontrolovali 3 dr nezávislé na sobě.. takže uvidíte co řeknou v nemocnici 🤷♀️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Neber mè vážně, nerozumím tomu, jen uvažuji.
1. doktor snad pozná, že se těhotenství nevyvíjí 🤔
2. jaké jsou výhody revize? Rychlejší regenerace a možnost se dřív snažit znovu otěhotnět? A jaká jsou rizika nechat to přírodě? Já jen, jestli to není na zvážení... z čistě neodborného hlediska.