Zamlklé těhotenství a Mispregnol. Jaké máte zkušenosti?

romcajda
11. únor 2020

Zdravím všechny,
ráda bych se dozvěděla zkušenosti s Mispregnolem. Byl mi podán v pátek 7.2.,zjištěno zamlklé těhu 😔. Hned po první 1,5 tabletě jsem začala mít bolesti a do půl hoďky jsem začala i krvácet. Pátek byl hodně bolestivý. V sobotu jsem se cítila celkem dobře, ale od neděle mám hned od probuzení šílené bolesti v podbříšku a v kříži. Bez prášků na bolest bych nemohla ani fungovat. Je to normální? Jak dlouho jste měly bolesti? A vůbec jaké máte zkušenosti? Moc děkuji

leontynkaa
11. únor 2020

Ahojky, já začala krvácet pár hodin po podání, a to fakt hodně, pak to ustalo na jen mírné. Tak to bylo 10 dní, někdy víc, někdy skoro nic. Pak dalších 6 dní jen spineni. Na bolest jsem měla prášek jen první den, jinak to bylo co se bolesti týká jako klasická ms...žádné silene bolesti se nekonaly... na kontrole po 14ti dnech byla deloha čistá a vše ok. .. Tak jsem to měla já

romcajda
autor
12. únor 2020

@leontynkaa dekuji za zkušenost, já dneska 6.den poprvé bez bolesti jinak teď poslední 3dny silné bolesti, tak snad už bude lip 🙂

romcajda
autor
12. únor 2020

@leontynkaa a prosím tě MS jsi pak dostala za jak dlouho?

leontynkaa
12. únor 2020

@romcajda po 32 dnech a jelikož jsem měřila bazalni teplotu tak vím, že byla i ovulace 20DC 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru