Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo nemá zkušenost s miminkem kterému se nerozvinula srdeční aktivita a bohužel musela podstoupit v nemocnici podání tabletek Mispregnosl 600 😔 chtěla jsem se zeptat za jak dlouho na Vás přišlo krvácení ? Já dostala tabletku ve středu 1a 1/2 a poté za tři hodiny další 1 a 1/2 a dnes je pátek a stále nic se neděje . 😔 omlouvám se za anonymitu ale bohužel nikdo neví že jsme miminko měli mít a natož že jsme o něho přišly 😔😔
Mám 2 zkušenosti. U prvního ZT, kde jsem místo revize přistoupila na pilulku...se po podání pilulky nic nestalo a potrat se pak spustil sám až za cca 10 dni a přímo na Štědrý den/večer... skončila jsem na pohotovosti. Když jsem si u jednoho z mých dalsich ZT nechala opět místo revize dát pilulku...potrat se rozjel tentokrát do pár hodin. Byla to síla. Ztratila jsem obrovské množství krve, že už jsem skoro volala záchranku, ale začalo to v ten moment ustavat, takže jsme to zvládli doma.
to je hrůza 😔 je mi z toho smutno jsem už nervozní že u mě se nic zatím neděje tak nevím zda čekat dále a nebo zajet na pohotovost aby se na mě koukli 😔
@bejuna29 To mě moc mrzí. Vytrpěla jste si moc.
@sinorina To mě mrzí. Je hrozné kolik žen si tímto projde. U mě dali tabletky v jeden den v odstupu času 3 hodin ale stále se nic neděje. Jsem z toho všeho zklamaná a ještě teď ani nevím jak dlouho čekat než se to rozjede. Na kontrolu mě objednali až 7 ledna což mi přijde pozdě.
Na pohotovost nejezdi, teď je to k ničemu, krvácení může přijít klidně až za několik dnů. Bohužel úspěšnost farmakologického ukončení těhotenství není 100%, někdy se to nepovede a je potřeba zákrok v celkové anesteziii. Jsem porodní asistentka.
@marses děkuji za odpověď.
Ahoj mám zkušenost (2x jsem byla na revizi) po 3 jsem se tomu chtěla vyhnout.. sice jsem neměla žádné komplikace, ale chtěla jsem se vyhnout zákroku v nemocnici.. no podstoupila jsem pilulku.. nic se nerozjelo doktorka vyckavala týden, no nic se nerozjelo.. po tom týdnu mi nasadila pilulku znovu s dalším týdenním čekáním a opět se nic nerozjelo.. žádné bolesti nic.. 🤷♀️ znovu jsem už pilulku zkoušet nechtěla a vyžádala jsem si revizi.. ta byla hned, bez komplikací.. ještě ten den jsem šla domů.. prý se to občas stává, že pilulka nepůsobí..
Já měla zt letos v létě. Dostala jsem pilulku , cca za dva dny krvácení šílené bolesti, vypadl ze mě takový ,,váček,, (mám to i vyfocené) a pak jsem normálně krvácela. Počkala bych do pondělí a pokud nic zajela bych k doktorce. Na pohotovost je to zbytečně . A je mi tvé ztráty velmi líto. Vím jak je to bolestivé, ale teď cca po půl roce jsem těhotná 8+5 a zatím vše v pořádku . ❤️🙏🏻
@klara95 jeee tak gratuluji❤️ hlavně zdravíčko . Já bych jela ke své gynekoložce jen bohužel má už zavřeno a otevíra až 2.1 jinak bych vůbec o pohotovosti neuvažovala kdyby paní doktorka normálně ordinovala 😔
Pŕiprav se na porodní kontrakce. Bolesti. Nemusíš je mít, ale můžeš. Taky jak tělo vypuzuje, tak vypuzuje opravdu vše. Připrav se na velký průjem.
Já měla tabletky a nic, za 4 hodiny po tom mi dali druhou dávku a do hodiny se ní rozjelo peklíčko na zemi. Bolesti trvalo 2 a půl hodiny.
Děkuji , v tom případě bych v pondělí jela do nemocnice pokud za sebe paní doktorka nemá náhradu 🙏🏻
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je mi to moc líto.Bohužel mám stejnou zkušenost. Dostala jsme jednu tabletu, po to se nic nedělo. Za dva dny druhou a si za hodinu po podání jsem začala mít bolesti a větší krvácení. Během další hodiny bolesti zesílili a odešel plod. Vzala jsem si lék na bolest. Pak jsem už jen normálně krvácela. Tuším, že za týden jsem měla kontrolní ultrazvuk