Ahojky, potřebovala bych poradit. Minuly týden jsem byla u doktorky 6 tt, gestacni Vacek 8 mm. Dnes po týdnu 7+2 gestacni Vacek 22mm a plod 2mm bez srdeční akce. Příští týden mám jít na kontrolu s tím, když nebude akce, budu muset jít na potrat. Co si o tom myslíte, je to první těhotenství, tak jsem z toho strašně nešťastná.
Baruš, já jsem měla první mimoděložní, jsem bez jednoho vejcovodu, bylo to hrozné, psychicky jsem byla v háji, ale teď mám tři kluky jako buky, dokonce druhé těhotenství krásná zdravá dvojčata. Kamarádka na začátku několik potratů a teď má tři zdravé děti... Ať se stane cokoliv, hlavu vzhůru, bude to dobré a nenech se od nikoho vystrašit!!!
Dekuju holky za podporu 🙂
@barus420 Bohužel se často stává že se něco pokoní, já měla mimoděložní a potrat. Ale do třetice to vyšlo a mám krásnou holčičku. Tak i kdyby to teď nevyšlo, neztrácej naději. Ale neboj,třeba je těhotenství mladší a srdíčko za týden už bude 🍀🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahojky ,hodně jsem o tom četla a neztrácejí naději !!Je tam ještě šance ,že se srdíčko rozjede . Chce to myslet pozitivně já vím,že se mi to lehce píše ,strašně moc ti držím palce