Žaludek na vodě v těhotenství, co na to?

sim007
26. srp 2014

Temer cely den mam zaludek jako na vode....nezvracim ani rano, ale tohle me stve.
Co vam na to pomohlo?

dezyre
26. srp 2014

@sim007 jooo tak bohužel nic. Od 6tt - 13tt mě trápily úmorné celodenní nevolnosti, ale fakt brutus, teď už je to lepší, nevolnosti nejsou tak úmorné, ale pořád jsou, takže je to spíš protivné.. Co mě jakštakš na chvíli zabíralo byla coca-cola s ledem, případně jemně perlivá matonka s citrónem a ledem a zázvorová limonáda, ale já zázvor moc nemusím, takže to pro mě nebylo řešení.. .. ale nic co by mě zbavilo nevolností alespoň na hodinu. Po jídle to bylo vždy nejhorší..

milmic
26. srp 2014

Asi bohužel nic. 😔
Já jsem tím prošla dvakrát a projdu i potřetí, to je prostě zákon. Nepomáhalo vůbec nic, ani lízátka, ani cocacola, ani mátový čaj, ano studené pití, ale sušenka do postele, ani milion dalších rad, co se doporučuje těhulkám ke zmírnění nevolností.
Pomohly mi až kapačky a po nich postupné mírné zlepšování. Ale já jsem zvracela naprosto šílené, ráno, večer, v noci, nebylo od toho úniku.
Potřetí chci zkus cestu homeopatie, eventuelně brát pravidelně torecan, když nic. Ale já teda zvracela fest, kdybych měla žaludek na vodě, tak budu šťastná. 😀

gosa22
26. srp 2014

mně pomáhala sklenička pravé Coca Coly nebo Kofoly 😉 případně nápoj ze zázvoru (ale ten každý nepozře), mně to chutnalo, teplé nebo studené, nebo do čaje 😉

akmitaf
27. srp 2014

Ahoj taky mi to začíná. Minule nepomohlo nic, tak jsem zvědavá, co pomůže tentokrát 😀 . Koupila jsem si ty lízátka z lékárny, ale zvracela jsem už při pohledu na ně, Jak psali holky pomáhali mi bublinky, ale zase mě v těhu nadýmaly, tak si pak vyber. 😀

saurauia
28. srp 2014

Me je taky strasne spatne, vetsinou odpoledne. Nezvracim, ale byva mi priserne a nic nejim☹. Pri pohledu na zazvorovy lizatko ci bonboj je mi uz spatne

ivulem
28. srp 2014

Mně pomáhala Coca Cola, po troškách upíjet celý den. A k tomu ochucené minerálky.

monkapa
28. srp 2014

I mě pomáhala Coca cola a pomeranče 🙂

petulik81
28. srp 2014

taky jsem ujižděla na cole a pomarančích 😀

jessika
28. srp 2014

Cokoliv svěžího a kyselého. V první půlce těhotenství jsme snědla kila rajčat, pomerančů, mandarinek a zeleninových salátů.

sisinka74
28. srp 2014

Ahoj, jsem 8+4 tt a od 6.tt si připadám, jak na šílených vlnách. Taky nezvracím, ale držím se zuby nehty.
Ani jíst po malých dávkách po dvou až třech hodinách nepomáhá. Nemám na nic chuť. Začíná to ráno kolem páté a končí až dolem osmé večer.
Fakt nechápu, z čeho mám tak velký bachor a stehna a zadek, co mi za těch pár týdnů přibylo☹

Jo a pomáhá mi trošku Mirinda
Těhu lízátka vůbec

nufie
1. zář 2014

Tak mě nepomáhá vůbec nic! Ráno jak vstanu z postele to začne a postupně k večeru se zhoršuje. Posledních pár dnů jsem pila dost mirindu jak píše @sisinka74 Prostě už jsem se smířila s tím, že to musím vydržet ☹

evulina77
1. zář 2014

mě pomáhl zázvorový čaj (kořen zázvoru - trochu nakrájet do sklenice, zalít horkou vodou a přidat citrón a cukr), jinak mi taky pomáhalo ze začátku hodně pálivý jídlo...

svobodpetika
3. zář 2014

dneska moje první nevolnosti 🙂 ale až odpoledne asi od 3 hodin, nezvracím držím se ale nejsem schopná jíst vypiju jen černý čaj ☹ což mi zase nedělá dobře na zácpu ☹

sim007
autor
4. zář 2014

No tak coca colu a tehu lizatka nemuzu uz ani videt...asi mi vadi jak je to sladke....
No musime se s tim poprat 🙂

craki
14. zář 2014

Me teda pomaha cerstvy pomerancovy dzus, banany, piskoty. Kdyz uz mam "asi" hlad tak zvladnu ryzi nebo spenat s bramborem a vajickem. Chleba s maslem a marmeladou taky obcas projde, stejne jako jedno michane vajicko na masle.... Ale uz mi z toho hrabe. Kazdy den mi nevoni neco jineho tudis kazdy dn chodim do obchodu pro max 3 veci ktere by zrovna sly.... Ale uz me nebavi bojovat pul hodiny s pulporci spenatu... Maso nemuzu citit vubec, ani sunku...
Dr zase rika, ze je to dobre znameni, ze se malemu dari a roste. Proto dela bordel v hormonech, ktere stoji za zaludkem na vode.. Uz aby si na to moje telo zvyklo...

silvik77
14. zář 2014

Mě je taky pořád zle, jak z hladu, tak po jakémkoliv jídle..docela mi pomáhá Kofola..

anisek0
17. zář 2014

Ahoj jsme těhotná po druhé a zatím pokaždé mi pomohla mentolová žvýkačka nebo větrové bombóny.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru