Stalo se některé z vás ? První dceru jsme počali v březnu před třemi lety ( před tím 4 měsíce snažení ) , loni v březnu jsem opět otěhotněla ( 6 měsíců snažení ) ale se špatným koncem , teď V březnu jsem znova otěhotněla ( teda 11 měsíců snažení ) do te doby nic . Je možné , ze jsem “plodná” jen v březnu ? Možná hloupý dotaz , ale přijde mi to moc náhod najednou 🤣
To je asi hloupost😂😂... Ale, moc pěkná náhoda 😁
To nevím, ale my všechny 4 děti počali na podzim, tak si vždycky dělám legraci, že muž je v říji v říjnu🙂
U nás to tak taky funguje 😀 ale nemyslím si, že v ostatní měsíce jsem neplodná 😁
@kosi_cek Jakože jdete do 5.? My z těch 4 početí máme jen 3 děti, jedno taky nevyšlo a přiznávám, že teď bych víc nedala. V současném režimu se cítím neskutečně omezená tím, že mám 3 školáky, nevím, jestli je to počtem dětí nebo mnou, že se s tím nějak nedokážu srovnat, špatně to zvládám. Starší by měli už dělat sami, ale potřebují neustále dohled a kontrolu.
Asi nebudete plodná jen v březnu ale myslím si že každá žena má plodnější měsíce🙂 i jsem si to googlila jednou😃 protože mi dost žen řeklo že všechny děti co třeba mají jsou počaté ve stejném měsíci🙂 takže něco na tom bude😛
Ne, jedno dite mam narozene v zime a druhe v lete..
Ja zase “tehotnim” jenom v lednu, rodim v rijnu 😀
Moje gynekoložka mi říkala, že má několik pacientek, co otěhotní vždy jen v jeden a ten samý měsíc 🙂 tak na tom asi něco bude 😉
Možný je vše... Každej to má nastavený jinak...
To asi ne. Já otěhotněla jednou v srpnu, jednou v lednu a jednou v květnu. To si myslím je solidní rozptyl😂už mi chybí jen nějaký podzimní měsíc
@martiniquest jsme 4děti z maminy strany,všichni v pondělí,za 10min půl 😂a syn je taky v pondělí,v 18:55 já v 18:20😂
Březen je od slova brezost,možné to je 😂😂😂
Moje sestrenka 3 deti a vsechny pocate v unoru 😀.
taky jsme počali ve stejným měsíci 2x... ale teda jakoby plánovaně.
možné je cokoli, moje mamka se taky mohla postavit na hlavu, ale otěhotněla pokaždé jenom v lednu :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja zas rodim jen v patek 🙂 trikrat