Žádné těhotenské příznaky v 9tt

coolca
25. zář 2017

Ahoj holky,prosím o radu a uklidnění. Jsem na začátku 9.tydne a nic mi není. Ráno je mi trochu těžko a mám lehké návaly,to hned po snídani zmizí. Břicho mě tak neboli,jen mě tam občas jednorazove píchne,nic víc. Prsa už tak citiliva jak byla nejsou...prosím o vaše zkušenosti,že toto nemusí nic znamenat. Je to moje první těhotenství a hrozně že všeho plasim...díky.

annasmyckova
25. zář 2017

pětkrát těhotná, tři těhotenství jsem zvracela a bylo mi špatně a dvě těhotenství bez příznaků, jen trochu unavená -ale blbě mi nebylo a užívala jsem si to. Na čem to záviselo, fakt nevím...Všechny děcka byly zdravé....tak snad to bude i u vás....

rozarka2213
25. zář 2017

@coolca Neboj se a hlavně nestresuj. Jsem taky těhotná a bez příznaků 😉. Jen jsem měla větší hlad. Hrozně jsem panikařila, ale nemá to smysl. Kdy jdeš na další kontrolu?

luciebx
25. zář 2017

Buď rada. U prvního tehu mi skoro nic nebylo. Teď sem trpěla jak pes od 8 tt do 18-19tt. Ono to klidně ještě muže přijít

kacik88
25. zář 2017

Hoj. Já jsem 8tt, také první těhu. Mám to jako na houpačce. Jeden den je mi tak blbě, že bych radši nebyla a pak pár dní pohodička jako by žádné těhu nebylo. Jediné co je důkazem je to že jsem při své žravosti v 5. a 6. týdnu přibrala asi 5kg a začínají mi růst prsa a bolí mě. Jo a taky to, že nemůžeme mít s manželem sex. Jinak se občas cítím úplně normálně :D naprosto chápu tvé pocity, taky jsem ze začátku vyšilovala z každého skříplého nervu, nebo rýpání v podbřišku, které je ovšem způsobeno nadýmáním. 🙂

sunflowerr
25. zář 2017

Já jsem teď ve 13.tt a od začátku těhotenství na sobě taky nepociťuji žádné příznaky, kromě vynachané MS, ze začatku pobolívání v podbříšku a sem tam ráno žaludek na vodě. Ale nevolnosti žádné. A jsem za to i ráda 😀

linee
25. zář 2017

@coolca kliiid.U prvniho tehu to same.Nebyt rostouciho bricha a porodu,tak ani nevim,ze cekam mimi;)ted u druheho podobne.
Uzivej si to,kamoska je v 11tt a uz mesic objima neustale wc😒

bonavoxa
25. zář 2017

@coolca Oboje těhotenství jsem tak do 6. měsíce neměla téměř žádné příznaky. Bolest prsou jen ze začátku, změna chutí a u obou únava, ale nic hrozně specifického.

coolca
autor
25. zář 2017

Holky,díky za uklidnění. Zítra jdu na kontrolu,tak doufám,že bude vše,tak jak má. 👍

jitulka89
25. zář 2017

to je normální, jsem v 6. měsíci a neměla jsem ani jednu nevolnost 🙂

misamisulka
25. zář 2017

Dobrý den maminky prosím vás chtěla bych se zeptat jsem 6+1tt těhotenství a v sobotu jsem byla na pohotovosti že jsem začla krvácet..doktor mě vyšetřil a řekl že vidí jen gestacni Vacek zatím ale embryo zatím ne a že se může stát že to normálně odmenstrujuji a.samovolne potratim myslíte si že už potravin měla jsem i sraženiny krve ale večer se mi to vždy uklidní a nekrvacim...bojím se že už je konec a.potratila jsem

autumn11
1. říj 2017

ja som mala nevoľnosti od ôsmeho týždňa a dosť veľké, ale ďalšie moje tri kamošky ani poriadne nevedeli, že sú tehotné.

evee24
1. říj 2017

Taky sem nic neměla. Občas sem pochybovala ze jsem tehotna 🙂 az ultrazvuk me uklidnil ze tam prdola je. Já mela teda těhotenství vklidu. Kdyby mi nesrostlo břicho ani o tom nevím. AZ mi občas bylo blbe ze kamarádkám něco je a Já spím az do porodu celou noc. Nezvracim. Já na to stále vzpomínám jako na krasne obdobi. Tak bud rada a uzivej si to. Ten čas leti 😉

dena0812
2. říj 2017

Ze začátku mě jen bolely prsa,sem tam popichlo v podbřišku,jinak nic,az jsem se taky uklidnila az ultrazvukem. Pak prisla jen velka unava,nic vic,zadne nevolnosti.Ted jsem 12tyden a porad mi neprijde,ze jsem opravdu těhotná 😁 akorát mam problém se spaním,v noci se hodne budim a nejde zabrat a hooodne se mi zdaji sny a fakt uplne kraviny😵 mate nekdo problém s tim spanim,stejne jako ja? Jo a az ted mi smrdi třeba smazena cibule a vadi mi parfémy,ale jinak nic

coolca
autor
3. říj 2017

@dena0812
Ahoj,se spaním jsem měla problém tak nějak vždy. Teď jsem v 10tt,chodím spát v devět hodin,pravidelně se budím v 5 a už většinou nezaberu 😮
Jinak jsem stále bez významnějších příznaků. Na první odběry az za 14 dní,tak snad to v pohodě přečkam.

polomacena
3. říj 2017

Ahoj maminky,

jsem v 6tt (poprvé), příznaky nemám žádně jako je třeba zvracení, únava atd.. Ale co mi přijde zvláštní je nafouklé břicho. Podbřišek mě trošku pobolívá, ale vzhledem k tomu že jsem mívala silné menstruační bolesti tak je tohle pro mě procházka růžovou zahradou. Tak nevím zda to přisuzovat k tomu že jsem těhu (prdy to nejsou). A honí mě chutě, ale to doslova, je možné, že je mám takhle brzo ?

Děkuji za info🙂

dena0812
3. říj 2017

@coolca ja prave nemela problem s spaním,jsem celkem spáč 😁tak drzim palce 💪 ja byla na prvni odber teda dříve ale🤔

dena0812
3. říj 2017

@polomacena ahoj,ja jsem zjistila v 5.tydnu ze jsem těhotná a jedine co jsem mela za priznaky tak sem tam poboleni v podbřišku,ale jak rikas do menstruace daleko,bolely me prsa...spis bradavky a nafouknute brisko,prave me to desilo,ze uz vypadám těhotna tak v patem mesici a ne tydnu 😁 ale srovnalo se to,pak me kolem sedméhy tydne zaclo trapit nadymani ale strasne ale to za dva tydny ustoupilo. Jinak me prijde taky ze chute jsem mela spis ze startu sem tam na neco,ted ani ne a mohlo by to tak zustat,nejsem.uplny hunenour tak bych nemusela 😁

coolca
autor
3. říj 2017

@dena0812
Nevim,takto me doktorka objednala,tak se s ní nepřu. Ultrazvuk mi dělala dvakrát.

polomacena
3. říj 2017

@dena0812 Děkuji za zkušenost, tak to jsi mě trošku uklidnila, že v tom nejsem sama. :D Doufám, že se mi to taky srovná, protože přesně jak řikáš nejsem žádná modelína, která by si tohle mohla dovolit. Mimčo přišlo neplánovaně, takže jsem z toho ještě ňáká v šoku, ale začínám si to užívat. Protože, první těhotenství je jen jedno a to hlídání mě samotné, jak se hormonálně měním, jaký mám výkyvy atd.. no je to sranda co ten cvrček semnou dělá. :D U mě teda první chuť byla na palačinky (a to je moc nemusím) což ve mě vzbudilo podezření že se něco děje. Tak jsem si loupla dva testy a šok na světě. Teď mám chutě na prasárny. Jako je řízek, knedlík, smažák.... NO hrůůza tohle jsem nejedla a když tak jednou za čas. :D

dena0812
3. říj 2017

@polomacena nooo 😁 u nas to bylo plánované,ale přišlo to drive nez jsme čekali,na prvni pokus a to jsem si rekla,ze to ani nevyjde,uz mam po ovulaci...do konce jsem si zaridila pred dovcou tabletky na oddaleni ms...zacla jsem je brat a za tri dny me tak bolely prsa a pobolivalo v podbřišku,ze si rikam,prdim na to,ty leky jsou svinstvo,radsi at to dostanu...a ejhle...dostavilo se jen slabe spineni...tak si po tydnu rikam,ze si pro klid duse koupím test...a rano dve carky a ikdyz jsem chtela a prala si to,tak me to zaskocilo,ze jsem dva dny plakala a mela myslenky jako co budu delat?😁 nevim nad cim.jsem jako premyslela,vsak jsem ted tak stastna!

polomacena
4. říj 2017

@dena0812 haaa :D tak asi bych to u nás nazvala takto, chtěné ale neplánované teď. Po tom co jsem si udělala test se musím přiznat bylo hodně sprostých slov typu Kur** těch byl celý arzenál, Do Prd*** ty byli asi tři a klasická věta co budu dělat, co práce (jsem ve zkušebce do 3.12.) no pak jsem to řekla příteli tak se mi ulevilo a v práci jsem si o tom s mojí nadřízenou v tichosti promluvila a super 🙂 Teď už jen užívat. :D

dena0812
4. říj 2017

@polomacena no ja byla trosku překvapená a můžu moji reakci svést i na hormony 😁 hned rano kdyz jsem videla ty sve čárky jsem sla za přítelem do ložnice,sotva se probouzel a ja mu to rikal a on na me,,proc brecis,vzdyt si o chtěla?,,😁 ja no jo ja vim..prostě asi vážně šok,ted uz se jen těším 😍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru