Holky chci se zeptat: kdyz jsem otehotnela v lete, mela jsem pachut v puse, temer od zacatku me bolela prsa.
Ted jsem opet tehotna a krom unavy nemam zadne priznaky, jsem na konci 6tt. Je nekdo, kdo to mel podobne?
Těhotenství jsem zjistila hodně brzy, podle vynechané MS, a dlouho jsem pak neměla žádné příznaky, všechno to přišlo až potom.
Ja nemela priznaky skoro az do konce 🙂
Taky jsem příznaky neměla. Třeba špatně mi nebylo ani jednou za celé těhotenství, prsa mě bolela až někdy ve 3. měsíci, ale jinak vůbec nic.
Mám doma dva kluky 11 a 9 let u těch jsem neměla, žádné těhu příznaky, žádná nevolnost, unava atd.... prostě jsem nevěděla že jsem v tom krom toho že mi rostlo břicho a trochu se zvětšily prsa. Zato ted jsem v 16 týdnu a od prvního dne je mi šíleně zle, mám závratě, točí se mi hlava také mě dost často bolí, maso a masné výrobky nemohu cítit, i pouhý pohled na má prsa mě bolí no prostě masakr, bolí mě v kříži a na stydké kosti mám všechny neduhy které mohou být. čekáme holčičku.
Dekuji vsem za odpovedi. Trochu me vystrasila kolegyne, ktera mi rekla, ze tehotenstvi bez "problémů " neni dobre. Na druhou stranu moje mamka mi rekla, ze ani u jednoho z nas /jsme 3/ nemela zadne problemy. Jen ji prestalo chutnat kafe 😁
@cmelik já přesně naopak. Otěhotněla jsem v létě a nebylo mi prostě nic. Skončilo to v 10tt, ale osobně nevěřím těm povidackam, že když ti není blbě tak je to špatné. Moji mamce nebylo také nikdy blbě. Teď jsem úplně na začátku nového těhu a nekecám, že už týden po ovulaci začaly šílené bolesti žaludku, nevolnosti, průjem no děs. Původně jsem myslela, že je to viroza nějaká, ale já na to nikdy netrpela a teď to vypadá, že se mi ta viroza protáhne 😊
Myslím, že síla nevolností nevypovídá o prosperitě těhotenství. Mně nebylo absolutně nic, ani náznak nevolností... těhotenství jsem měla ukázkové, žádné problémy, v práci až do mateřské, kdyby mi nerostlo břicho a nekonal malej, tak ani nevím, že jsem těhotná. Předpokládám, že mi to vynahradí druhé dítě 😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Každé těhotenství může být úplně jiné 😉 Jsem těhotená počtvrté, a mnohé věci jsou úplně jiné u každého miminka.
Ale i tak mi šestý týden přijde docela brzo, ono se to všecko ještě rozjede 😉