Žádné příznaky v 6tt

cmelik
19. únor 2018

Holky chci se zeptat: kdyz jsem otehotnela v lete, mela jsem pachut v puse, temer od zacatku me bolela prsa.
Ted jsem opet tehotna a krom unavy nemam zadne priznaky, jsem na konci 6tt. Je nekdo, kdo to mel podobne?

kac_kac
19. únor 2018

Každé těhotenství může být úplně jiné 😉 Jsem těhotená počtvrté, a mnohé věci jsou úplně jiné u každého miminka.
Ale i tak mi šestý týden přijde docela brzo, ono se to všecko ještě rozjede 😉

sobist
19. únor 2018

Těhotenství jsem zjistila hodně brzy, podle vynechané MS, a dlouho jsem pak neměla žádné příznaky, všechno to přišlo až potom.

dzogobela
19. únor 2018

Ja nemela priznaky skoro az do konce 🙂

priefi
19. únor 2018

@cmelik Kazde tehu muze byt jine i u stejne zeny 😉

eloise02
19. únor 2018

Taky jsem příznaky neměla. Třeba špatně mi nebylo ani jednou za celé těhotenství, prsa mě bolela až někdy ve 3. měsíci, ale jinak vůbec nic.

evakaspar
19. únor 2018

Mám doma dva kluky 11 a 9 let u těch jsem neměla, žádné těhu příznaky, žádná nevolnost, unava atd.... prostě jsem nevěděla že jsem v tom krom toho že mi rostlo břicho a trochu se zvětšily prsa. Zato ted jsem v 16 týdnu a od prvního dne je mi šíleně zle, mám závratě, točí se mi hlava také mě dost často bolí, maso a masné výrobky nemohu cítit, i pouhý pohled na má prsa mě bolí no prostě masakr, bolí mě v kříži a na stydké kosti mám všechny neduhy které mohou být. čekáme holčičku.

cmelik
autor
20. únor 2018

Dekuji vsem za odpovedi. Trochu me vystrasila kolegyne, ktera mi rekla, ze tehotenstvi bez "problémů " neni dobre. Na druhou stranu moje mamka mi rekla, ze ani u jednoho z nas /jsme 3/ nemela zadne problemy. Jen ji prestalo chutnat kafe 😁

priefi
20. únor 2018

@cmelik nekdo ma problemy a nekdo do porodu skoro ani nevi,.ze je tehu 😉

cinam
21. únor 2018

@cmelik já přesně naopak. Otěhotněla jsem v létě a nebylo mi prostě nic. Skončilo to v 10tt, ale osobně nevěřím těm povidackam, že když ti není blbě tak je to špatné. Moji mamce nebylo také nikdy blbě. Teď jsem úplně na začátku nového těhu a nekecám, že už týden po ovulaci začaly šílené bolesti žaludku, nevolnosti, průjem no děs. Původně jsem myslela, že je to viroza nějaká, ale já na to nikdy netrpela a teď to vypadá, že se mi ta viroza protáhne 😊

priefi
21. únor 2018

@cinam to s tou nevolnosti kdyz se rika,.ze to je dobre, kdyz tehu ma nevolnosti, je odvozeno od toho,.ze se rychle zvedne hladina hcg a nektere zeny to snasi spatne a je jim zle,.z toho tato fraze vznikla. Nektere naopak to snaseji velice dobre a nejde nez tise zavidet 😅

cinam
21. únor 2018

@priefi jako chápu to no, ale mě předtím testy krásně silily, vše bylo v pořádku až prostě najednou konec těsně před druhou prohlídkou. Chytrej kamarád se mě pak ptal bylo ti blbě? Říkám že ne a on no tak to je jasný, to nikdy není dobrý. Od ty doby jsem na to vysazená.

marketa2016
21. únor 2018

Myslím, že síla nevolností nevypovídá o prosperitě těhotenství. Mně nebylo absolutně nic, ani náznak nevolností... těhotenství jsem měla ukázkové, žádné problémy, v práci až do mateřské, kdyby mi nerostlo břicho a nekonal malej, tak ani nevím, že jsem těhotná. Předpokládám, že mi to vynahradí druhé dítě 😁

priefi
21. únor 2018

@cinam tomu rozumim... trochu necitlivy kamarad... je mi lito, ze jsi o to male prisla. Tentokrat to vyjde 😊

arevb
21. únor 2018

@cinam napodobne, v prvním tehu mi bylo hodně blbě, u druhého vůbec nic a skončilo to spontánním potratem

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru