Ahoj holky chci se zeptat, včera jsem si udělala Těhotenský test, je pozitivní. K Dr. Už jsem taky objednána , už mám doma 2 letého, ale moje otázka 😅..
Od kdy vám začlo být fakt blbě ? Já tohle s prvním neznala, ale od včera je mi fakt blbě, ještě sem teda nezvr… ale nemám k tomu daleko 🤭 žaludek na vodě .. 😁 ale překvapuje mě že by to mohlo být tak brzy ??
Mám taky jedno dítě po IVF, a druhé probíhající těhotenství taky po IVF a bylo mi blbě až od 6tt…takže celkem pozdě a mám pocit ze se to zlepšuje. Končím 9tt
Poprvé mi bylo špatně někdy od 6-7tt, a byl to mazec, podruhé to začalo až po 8tt a bylo to lepší (oproti prvnímu těhotenství)
Mě bylo zle tak od 7tt
Mě bylo zle snad hned od začátku,ještě předtím snad než sem dělala test 😁ne že bych zvracela nebo tak ale žaludek na vodě, jak kdybych měla furt kocovinu a únava
Mne okolo toho 6tt uz bolo hrozne 🤢
mě fakt blbě cca od 10tt až do 8 mes
Mě bylo blbě od 5tt asi do nějakého cca 18tt. Fakt hnus 🙈😆 ale taky čekám kluka, u holek mi úplně takhle nebylo.
Moc děkuji holky, jsem fakt na začátku, dle počtu bych měla být 4+2 🤭
Ale teda blbě mi je furt 😆
No ja zjistila tehotenstvi celkem brzo. Vim, jak se mi pohybuje lutealka a kdy byla ovu (test). Tak prvni duch byl pred MS. Jinak zle mi zacalo byt bezo celkem. Ja sice nezvracela, ale zaludek brutalne na vode. Jsem mela vic jak tri mesice v kuse kocovinu😁Ted jsem 16.tyden a tak tyden mi je asi dobre. Samozrejme obcas mi je zle zase, ale uz to netrva cely den. Ale par hodin treba. Mne nejlepe bylo rano a pak behem dopo mi zacalo byt zle. Nejhorsi to bylo navecer, vecer a v noci.
Já s oběma podle nevolností poznala že jsem v tom. Takže opravdu mi bylo zle už před pozitivním testem 🙂 u prvního to trvalo až do 20týdne, zvracení několikrát denně. Teď u druhého jsem 15týden a posledních pár dnů se mě to drží už jenom ráno. Jinak jsem nemohla nic, mám dole 11kg.
Tak držím palce ať vše dopadne dobře a není vám zle moc dlouho 🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mám obě děti po IVF. Blbě mi začalo být v termínu MS. Takže cca 10 dni od vkladu embrya