Holky prosím o radu, jsme asi na začátku těhu, 5 dní zpoždění pozitivní testy. Ale od rána šílený horečky nešla jsem za celý dej pod 38.3. Beru po 3h Paralen ale vždy za 3h teplota + - 39 nějaké rady prosím? Můžu něco silnějšího než Paralen? Bohužel u mě problém, že se neumím vypotit. Vždy mi pomohli na střídačku po 2h Paralen a Ibalgin ale to do sebe teď valit nechci. Děkuji za každou radu
@vlasta1981 Vlasti moc děkuji, počkám jak přijde chlap z tréninku a hodím sprchu, mám teď 39.4 vzala jsem 2 Paraleny ale jsme k.o
@vuse v tomhle je těhotenství naprd. Nemůžeš skoro nic. Nezbývá Ti nic jiného, než obklady, Paralen, dostatek tekutin a odpočívat. Virozy, chřipky teď lítají. Taky jsem byla na začátku těhotenství nachlazená. Díky tomu jsem si vtipně nevšimla časných příznaků ale da se to zvládnout. S dcerou jsem měla zánět mocaku v 8tt, takže antibiotika a taky jsem to zvládla.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@vuse mne dal Dr Panadol novum ,paralen mi nezabiral. Nekombinoval tyhle dva léky . Ibalgin se nedoporučuje. A pomohli mi zábaly
studené obklady – namočte ručník nebo utěrky do chladnější vody a přiložte na krk, čelo a do podpaždí. Teplota vody by měla být mezi 25 až 30 °C,