Ahojky...o víkendu jsem testem potvrdila těhotenství.. neplánovaně..ale třetí..k lékaři se chystám v pondělí.. každopádně mě dost bolí pod pravým žebrem. Tupá bodavá bolest..i při nádechu, pohybu...co to může být?
@mikosa může to být skřípnutý nerv, taky občas mívám a přejde to tak za 2 dny..Přinejhorším by to mohl být žlučník..
No a co dělat jestli je to skripnuty..už to trvá pár dní a spíš se to zhoršuje..a léky na bolest teď brát nechci..
Tak to je super..ke už bolí úplně celá strana žeber a nejhorší při zvedání...🙄
@mikosa já jsem to měla taky, ale začalo to kolem 10tt. Myslela jsem, že žlučník, Dr. mě poslala na sono, žlučník ok. Doktorka, co dělala sono mi řekla, že nejspíš rostoucí děloha a že tlačí na blbé místo, že musím vydržet, než se hne jinam. Pak to naštěstí teda přestalo, ale cca do 20tt mě to trápilo. Pomohl paralen, když už bylo nejhůř. Byl problém ležet, sedět, stát. Ale občas jsem si našla úlevovou polohu. Takže za mě by bylo dobré zkontrolovat žlučník, zda je ok a pokud to je tak jak u mě, tak vydržet. Nic jiného nepomůže.
@mikosa tak jak jsi na tom? Zlepšilo se to a nebo to bylo něco vážnějšího?
@radka27101 jj zlepšilo..teda..ty žebra..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@mikosa To asi nema nic spolecnyho s tehotenstvim, ne? Spis jste si tam neco skripla.