Výtok žluté barvy v těhotenství, máte to taky?

dandiela
14. říj 2014

Ahoj, od začátku těhu mám vodnatý čirý výtok, naprosto normální co mají všechny těhotné. Ale poslední dny mám na toaletním papíru i jakési kousky hlenu žluté barvy (jako rýma - nevím k čemu jinému to přirovnat) . Svědění ani pálení nemám a v prvním těhu jsem to nezažila, a zase nechci otravovat u doktora kvůli každé prkotině. Máte tohle taky některá? Nemám se znejisťujovat nebo mám raději zavolat k dr? Děkuju předem za rady ;)

sykorkaa
14. říj 2014

V tehotenstvi bych k dr. kvuli kazde prkotine sla, prece jen uz tu nejde i o tebe,ale i o miminko. Ja mela ve 22.tt paleni a sla jsem hned druhy den k dr. Urcite si tam zavolej a uvidis co ti povi.

123annynka
14. říj 2014

Děje se to, taky mě to potrápilo v obou těhotenstvích, při druhém od samotného začátku. Prý je to v těhotenství běžné. Dr. mi předepsala tablety k zavádění. Určitě ji o tom informuj. A neboj se, žádný vliv na miminko to nemělo.

dandiela
autor
14. říj 2014

@sykorkaa
@123annynka

Děkuju za rady. Zítra si tam zavolám... Přidaly se i takový tlaky, jako tvrdnutí břicha, ale to je asi nesmysl takhle na začátku, tak se pokusím dát víc do klidu... Mít tak někoho kdo mi pomůže se starším abych mohla aspoň trochu odpočívat... 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru