Ahoj, jsem úplně na začátku těhotenství, cca 4tydny, už asi deset dní mám hnědý výtok. Doktor mi napsal Ascorutin, ale vůbec mi nepřipadá že by mi pomáhal. Měla jsem velký problém otěhotnět a tak se teď bojím abych o mimi nepřišla. Mám i bolesti v podbřišku a občas mě tam píchá, ale nejvíc mě děsí ten výtok. Nesetkala se některá z Vás s něčím takovým? Nebo je to normální?
@lenkaa94 U mě to bylo mimoděložní 😞
Měla jsem to tak od vynechání MS týden, pak pár dní nic a zase. Koupila jsem si Ascorutin a po třech dnech braní špinění přestalo.
@lenkaa94 ahoj, já jsem takhle spinila celý první trimestr a na gynde mi doktorka řekla, že je to úplně normální 🙂 Vlastně i při prvním těhotenství jsem občas i krvácela 🙂 ale mám normálně dvě zdravé holčičky - těhotenství bez problémů, porod v termínu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lenkaa94 Uplne normalni to neni, ale stava se to. Ja jsem mela hnedy vytok na zacatku asi tyden, ale nijak velky. Sam ustal a male to zvladlo. Dulezite je, jestli mate potvrzene tehotenstvi v deloze, pak uz je to holt bud, anebo. Drzim palce.