Ahoj holky,
jaké HCG jste měly 15. den po KET?
Já mám extra vysoké, tak začínám mít strach.
Měly jste některá vysoké a nakonec to dobře dopadlo?
Díky
S.
No právě mám 15. den po ket jedné blastocysty 9900 ☹
@soptinda já nevím, neprijde mi to vyloženě spatne. Počkejte na UZ. Měla jsem z jednoho transferu i mimodelozni, ale ty hodnoty byly strašně malé. Já si fakt nemyslím, že je to ukazatel něčeho špatného. Take jsem se bála u te me hodnoty, ale jen chvíli. Kdybych šla druhý den, tak mám hodnotu Také klidně 8 tis a víc. Zavolala bych do centra a pozadala bych doktorku o telefonickou konzultaci.
@soptinda dobrý den, mohla bych se zeptat, jak vám. Těhotenství dopadlo? Já měla 13 den 2501 a 17den 12888jednotek. Teď jsem 9+4tt miminko roste jak má i srdíčko ale bojím se hrozně prvního screeningu. Doktorka mi totiž řekla ze ty hodnoty normální nejsou, že na UTZ vypadá vše ok ale na vývojové vady se přijde až na to screeningu.
Dekuju
@janamrkvicka dobrý den, malá je naprosto v pořádku...😍🥰 Držím palce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Co znamená extra vysoke? 14. Den jsem měla asi 3800 jednotek a 1 embryo. Lepší vyssi nez nizsi 🙂 pokud nemáte třeba 15 tisíc plus tak mi to přijde v pohodě 🙂