Výsledky krve před 1. screeningem. Jak dlouho se na ně čeká?

veronikakon89
7. črc 2022

Ahojte holky, nevíte někdo jak dlouho se čeká na výsledky krve před prvním screeningem? Na krev jdu ke svému doktorovi a na screening jsem objednaná do nemocnice 3 dny poté. Tak jestli stihnou mít do té doby výsledky te krve. Děkuji moc ☺️

zdrivana
7. črc 2022

@veronikakon89 Ahoj, mě říkali, že výsledky jsou ještě ten den. Dneska jsem byla na odběru ve fakultce v Ostravě a v pondělí ultrazvuk.

krisstina93
7. črc 2022

Me teda brali krev na stejnem pracovišti, jako dělali utz, ale výsledky byly ještě ten den.

veronikakon89
autor
7. črc 2022

Tak super, já se bála aby to stihli, protože mi v ty nemocnici řekli že mi to bez výsledku krve neudelaj. A objednali Mě takhle skoro hned po sobě kvůli tomu že můj doktor mel dovcu. Tak dekuju moc za odpovědi ☺️

vikysek0987
7. črc 2022

@veronikakon89 První těhotenství-screening Apolinář ,krev odebrána na jiném pracovišti, výsledky do dvou týdnů a dle toho taky objednávají na screening, aby byly výsledky při screeningu....Druhé těhotenství porodnice Vinohrady objednání na screening,v ten den odběry krve,ale výsledky k dispozici do dvou týdnů 🤷‍♀️

ekou
7. črc 2022

@veronikakon89 me rekli vysledky hned druhy den po odberu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru