Vyšetření ve 13+2tt - čípek mírně krvácel

athelaj
27. led 2014

Ahoj, dneska jsem byla na kontrole - doktorka mi dala průkazku a prohmatala mě jen rukou - a mírně jsem krvácela - čípek je rpostě prokrvený a když se mě tam někdo hrabe, prostě to reaguje. Normálně nekrvácím, cítím se dobře.
Když mě na začátu těhu dělal cytoligii - taky jsem mírně krvácela to bylo asi v 8 tt - hned doma to přešlo. Dneska taky jsem doma a už nekrvácím.

Zajímavé na tom ale je, že ona mi vrazila okamžitě bobule na zavádění do pochvy (MACMIROR 500, prej jako kvůli tomu čípku - po přečtení ale příbalového letáku se nestačím divit - nedoporučuje se těhotným po dobu prvních 3 měsíců - a navíc je to proti zánětu a já mám cytologii a vše v pořádku 🙂 nemám žádný zánět.
Baví mě brát něco jen proto kdyby to jako náááhodou přišlo - nějaký zánět 🙂

Já mám jasno jako v tom zda si tam cpát něco budu či nebudu. Ale zajímalo by mě máte s tím některé zkušenosti? že jste měli čípek citrlivý a hodně prokrvený na začátku těhu? Nekrvácím jen po tom vyšetření - trvá to vždy chvilku a pak s tím problém nemám.

Děkuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru