Vpáčená děloha+velká nadváha - kdy uvidí dr. těhotenství?

lucie7411
15. únor 2017

Ahoj holky,

ráda bych Vás poprosila o radu o zkušenost.....

dnes jsem dle menstruace 7+0, poslední ms 28.12. , ovulace 11.1. Dnes jsem byla poprvé na utz, dělohu mám hodně vzadu, jakoby vpáčenou a stočenou do zad + mám nadváhu, dr mi dělal vaginální utz, v jeden okamžik jsme viděli plodový váček, ale pak zase vůbec nic, jsem z toho hodně špatná, miminko je vymodlené, dle dr prý přirozeně není možné v mém případě otěhotnět...sám dr tohle nazval jako neuvěřitený zázrak, vzhledem k velmi rozsáhlé endometrioze.

Holky je možné, že za týden když půjdu na utz, že už něco bude vidět? To budu 8+0 dle ms. Já dnes čekala i srdíčko, ae prostě nic, jen mi řekl, že nic nevidí, pak mi mačkal hodně břicho a na vteřinku se tam objevil ten plodový váček, ale že by viděl něco uvnitř to neříkal :(

Moc děkuji za zkušenosti !

linee
15. únor 2017

Ja mam kontrolu az v 8tt kvuli srdicku,urcite muze byt pozdeji. Ja mela u prvniho tehu placentu vepredu+nadvahu.Utz vaginalne bylo ok,pak to uz ale bylo horsi:(( vse bylo hodne slabe videt. Plodovy vacek je uz hezky zacatek,pockej na dalsi kontrolu.Vse se na zacatku vyviji tak rychle,ze budes sama koukat;))at je vse v poradku!

luska__
15. únor 2017

tohle mám ultrazvuk z 18.1. a ovulace byla cca 23.12.24.12 a bylo potvrzeno těhotenství (a to jsem tedy byla 5+3 takže 6tt.
byl vidět gestační váček a bylo mi řečeno, že vše ok

luska__
15. únor 2017

@lucie7411 a ovulace je datumově jistá? může být plod mladši

lucie7411
autor
15. únor 2017

Holky díky, já mám opravdu velkou nadváhu, takže je to u mě opravdu těžké, brala jsem první měsíc clostík tak jsem měla dělat testy abych věděla zda ovulace vychází a vyšlo to právě na toho 11.1. Na utz jsme viděli fakt jen sekundu tu bublinku jako máš ty, ale nic víc, hend se to ztratio a bylo to hodně v mlze... to bdue týden nervů :( děkuji holky

luska__
15. únor 2017

@lucie7411 nebojte se! třeba je tam schovaný někde. nechtěl po Vás,aby jste nadzvedla zadek? já v 8+1 musela zvedat, a nadváhu nemám..ale asi to nebylo, kvuli plodu,ale kvuli placetne

linee
15. únor 2017

@lucie7411 tyto nervy maji i holky bez nadvahy,ver mi;)) zatim stejne vic videt nejde,priste uz bude merit plod a hledat srdicko,tak uvidis.Hlavne klid a pohodu pro mimi,vic udelat nejde;))

lucie7411
autor
15. únor 2017

@luska__ ne ne to nechtěl :( Nejhorší je ted to čekání. moc Vám děkuji a přeji at máte pohodové těhotenství a zdravé miminko 🙂

luska__
15. únor 2017

@lucie7411 určitě dejte vědět. já mám strach furt :(

lucie7411
autor
15. únor 2017

@luska__ já se ani nedivím :( máme 11 letou dceru a narodila se o 2 měsíce dřív, ale můžu upřímně říci že tenkrát mi bylo 20 tak jsem neměla takový strach jako ted nebo jsem si to neuvědomovala a neprožívala to těhotenství tak jako ted, prostě bylo srdíčko a tím to pro mě bylo v pořádku, nikde jsem nečetla ty hrůzy co se dějí, do ted jsem ani nevěděla co to je zamlklé těhotenství, prostě před těmi 11 lety byo vše jiné....manžel mi už zakázal cokoliv na netu číst..

luska__
15. únor 2017

@lucie7411 má pravdu, já se za to nenávidím. taky jsem těhotná po clostíku,proto třeba z toho mam strach, že to není "přirozeně" je to těžko..pocit je to nádherný..

lucie7411
autor
15. únor 2017

@luska__ no ten internet je zlo, já tam prostě pořád hledám co by to vše mohlo být a tím se akorát deptám a ještě k tomu který si den jsem měla tak nádherný sen o delfínech, ráno jsem byla po dlouhé době krásně vyspaná a nabitá energií, tak říkám podívám se do snáře copak ti delfincic znamenají, málem jsem sebou švihla, viděti defína znamená neštěstí a smrt... já brala clostík první měsíc a hned se zadařilo, to mi dal doktor jen na zkoušku sám mi říkal že to vidí na ivf, v říjnu jsem byla na operacei s endometriozou a tam mě hnali také na umělé...

luska__
15. únor 2017

@lucie7411 jim nejde věřit, vědí prd :ú všechno bude dobré. na sen se neupínejte, nemusí te týkat tohoto..🙂

linee
15. únor 2017

@lucie7411 hlavne necti. Pak zjistis,ze si tehu neuzijes.I kdyz mas nejaky problem,muze to mit tolik moznosti,ze ti blize rekne jen lekar po prehlidce. Raduj se z toho,ze to vyslo prirozene a ne umelym🙂 nestresuj se a necti.Mimi ted potrebuje pohodu,klid a pozitivni mysleni.vypni pc,udelej si caj a premyslej,co mu/ji uhackujes a nebo ustrikujes😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru