Ahoj, doporučili byste mi nějaké dobré a vyzkoušené vitamíny pro těhulky? Zatím jsem v 1.trimestru a beru kyselinu listovou a D. Děkuji 🙂
Při prvním jsem brala DM Mamavit, ale ten už neprodávají. Teď beru 8 měsíců Prenatal DHA a taky spokojenost.
Já brala celé těhotenství vitamíny Chytré miminko. Je tam vše, co potřebuješ
Za mě super Femibion, má i naštěpenou listovku pro lepší vstřebávání)
Také jsem brala femibion a pak přes půl roku pokračovala i v období kojení. 😉
Me to takto rikal gynekolog 🤷♀️ tak nevím. Ze to ama byt podle domluvy s dr a mel by ti rict i davkovani, pokud ho neberes v ramci vitaminu v těhotenství jako je femibion. Ja nevim teda. Tak se omlouvám 🤷♀️🙂
@monii007 Já jsem brala celé těhotenství Chytré miminko s vitamínem D a stejně mi ve 3. trimestru z krve vyšlo, že ho mám málo a dostala jsem k tomu ještě Vigantol. Dle rizikové poradny v Podolí, kde všem těhulím dělají testy na vitamín D ho mají skoro všechny těhotné nedostatek a často velký.
Mě dnes v lékárně říkala, že na obalu to psané sice není, ale pro jistotu by to vysadila. Prý v létě by to mohlo být horší. Teď přes zimu, kdy je sluníčka málo, tak asi nevadí. Na kontrole jsem byla v pátek, zeptat se mě opravdu nenapadlo, protože žádné problémy nemám a mimisek byl v pořádku.
@themuffin , já jsem v 31 týdnu a beru cca od třetího měsíce Prenatal, Zn. Jamieson 🙂
Za me nejlepsi viridian pregnancy complex a k tomu zelezo🤌🏻
Nejlepsi je viridian, ale kvuli cene ho stridam s gravitalem nebo privatnim z dmka. Beru nahodile po cem ten den sahnu
Vysvětlila by jste mi prosím některá, jaký je rozdíl mezi modrou a zelenou krabičkou Chytré miminko Superfolin 1? Některé modré je bez údaje o vid. D, ale tuším že jedno z toho bude starší a jedno novější balení a na trhu je teď možné sehnat ještě oboje. Je to tak? A které je které?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@themuffin vitamín D se mesmi v těhotenství. Jen snad v tom femibionu a nebo co ti napise dr po domluvě.
Brala jsem femibion 🙂