Ahojte holky, mám dotaz jaké vitamíny pro těhotné jsou nejlepší nebo jaké s nimi máte zkušenosti.? Nevím které si vybrat....je jich hrozně moc. 😉
V prvním těhotenství jsem brala listovku a potom Chytré miminko. V druhém těhotenství jsem brala jenom listovku v 1. trimestru a potom už nic.. stačí vyvážená strava, zelenina, ovoce. Podle mě je to jen reklamní tah a vyhazování peněz.
@pisjutynka souhlas. Já taky brala jen listovku...
Já si kupuju gs mamavit, je v tom vše co je potřeba... jinak to nedramatizuji, beru jak si vzpomenu, navíc nevychází nějak moc draho
Femibion v prvním trimestru (na doporučení gynekologa). V 2. a 3. trimestru jsem jen zobala zeleninu a ovoce. Brala jsem jen to nejrizikovější období.
Zdravím, možná to tu ani nepatří, ale chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost. Jsem v 5tt, a dnes k ránu mně probrala strašná bolest ledvin (vpravo více nahoře), vzala jsem si 1 tabletku UroMax brusinka. Je to doplněk stravy, může to nějak uškodit miminku? Naštěstí se mi po té tabletce trochu ulevilo a bolesti už nemám. Myslím, že jsem ani neměla kde nachladnout, tak nevím, děkuji
Jinak taky beru jen listovku, ale uvidím jestli mi třeba doktor ještě něco nedoporučí nebo tak 😉
Já jsem brala jen listovku, pak jsem při nákupuza skoro 3tis v DMku dostala ty jejich vitamíny pro těhulky zdarma k nákupu, tak jsem dobrala ty a sem tam jsem si lupla magnezko na křeče.
Teď beru zase listovku (opět budu brát jen první trimestr) a pak zase nic 🙂 zelenina i ovoce mi chutná. Tak proč do sebe cpát chemii? I když je fakt, že hodnota vitamínů v ovozel klesá. Naštěstí nám na zahrádce rostou rajčata, jahody, hrášek, dýně, jablka, švestky, třešně a maliny. Od prarodičů zase dostaneme broskve, meruňky, cukety a patyzony :D prostě to vše já můžu 🙂
Nejlepší vitamíny je pestrá strava 🙂 Já brala jen listovku, pak Gravital, jenže mi dělal problémy, tak jsem vysadila a od 4. měsíce už neberu nic.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Podle mě to je fakt jedno, cokoliv co je pro těhule. 🙂