Ahoj holky😊 o víkendu dva TT+ a podle appky dnes 5+3.😊 V pondělí u mudry 5+1 byla vidět jen malá černá bublinka, ale nic mi k tomu víc neřekla. Byl někdo z vás tak brzo v 5tt na utz, co bylo vidět? 🤔 Ta bublina mohla být gestační váček nebo?
Jinak jaké máte projevy, u mě jen časté čůrání, natlakovaný prsa a chvílemi mě bolí podbřišek jak před ms (to už tak týden). 😅
@misaa56 tak paráda, tak uvidíme a budeme si držet palce.☺️ Kdy jdeš na další kontrolu? Já 28.2. a už se nemohu dočkat.😄
Jinak nevolnosti nemam zatím, tak snad nebudou vůbec.😅
@tynulinka98
Taky budu držet palce, ať je vše jak má 🍀 7.3. jdu na krev a na kontrolu až 10.3. má teď dovolenou 14 dní, proto mě vzala taky tak brzo😁To čekání je nekonečný 😁
@misaa56 my máme zalacenou dlouho dovolenou už, takže my letíme 1.3-11.3. na dovču, takže jdu raději těsně před.😅 Ale o krvi nic neříkala, raději ji před ještě zavolám a zeptám se na to.🙂
@tynulinka98 tak si to užijte😊😊
Tak to ti ji nejspíš taky vezme. Z posledně si pamatuju že tam byli krevní destičky, HIV, glukóza na lačno a dál nevím (bylo toho docela dost), pak to zapisovala do těhotenský průkazky 😁
Ale asi to má každej doktor jinak😁
U mě v 5tt nic, v 6. srdíčko 🙂
@misaa56 Asi jo, uvidíme.🙂 Pro mě je to poprvé, takže jsem celkem ze všeho vyplesklá.😅 Tak se necháme překvapit. 🙂
Každopádně mě ale děsí ty bolesti v podbřišku, jako bych to měla dostat.😖 Někdy hodně, někdy málo, někdy vůbec, na jiných diskuzích jsem četla, že je to normální, ale i přesto mám trochu strach.😄
@jjasmina týjo, takový skok.☺️ To je skvělý. Já byla na 1. V 5+1 a to byla nepatrná dutinka a na dalším budu v 7+1, tak snad už taky uvidím něco více.
@tynulinka98 ty bolesti by měli být normální, jak se všechno roztahuje ale kdyby se ti něco nezdálo tak radši zavolej Dr. pro jistotu ale určitě vše bude v pořádku 🙂
Tak už budeš příště třeba vidět i srdíčko 💗
@tynulinka98 v 5+2 na Utz gestacni i žloutkový váček odpovídající stáří. Taková menší bublinka- cca 3mm ve větší bublině- cca 1 cm, toť vše 😁
@novacek21 jeee, ty se máš❤️, u mě jen bublinka😖 tak snad bude příště už něco vidět.☺️
@misaa56 Ano, to je jasný, kdyby něco, tak hned volám, ale přijde mi, že už to ustává.☺️ Ale zato mi je chvílemi trochu šoufl.🤣🤢
@tynulinka98 no tak to bude v pohodě, když to přestává 😊
Jej, tak ať je brzy lépe 😇
@tynulinka98 ahoj já byla na ultrazvuku doktor říkal 5+1 a byla tam krásná fazolka 🙃 břicho bolí v podstatě pořád 😂
Ahoj, v 5+4 malá bublina a dnes na kontrole 7+4 malý bubák se srdíčkem ❤️
@misaa56 Já se updatuji😁 byla jsem v pondělí a bylo to 10+0tt a už se tam krásně hejbalo, srdíčko bylo slyšet nádherně.☺️ A 4.4. jdu na 1. screening.😊
@tynulinka98 já jsem byla v pondělí na krvi, brali ji na 1. screening, tak byl jen rychlý ultrazvuk a mimi odpovídalo 10+6tt🥰 tak to budeme mít termín podobně 😊
Já jdu na 1. screening 7.4.
Tak ať hlavně všechno dopadne v pořádku 🍀🍀
@tynulinka98 termín podle ms 6.10. ale ovulace byla tak o týden dýl. Tak uvidím co řeknou na 1. screeningu za termín 😁
Bydlíme kousek od Telče.
Kdy vychází tobě termín?☺️
@tynulinka98 já mám termín 7.9 pokud se nic nezmění 😊
@misaa56 Jé, tak to je hezký.☺️ Tak uvidíš. ☺️ Nám zatím 16.10., ale taky uvidíme podle toho 1.scee., ten mám 1.4. ☺️. Jo tak já jsem od Plzně.
@tynulinka98 taky jedeme 1.4 do Brna 🙃
@tynulinka98 @nevimne tak to se máte že jdete už 1.4. 😁
@tynulinka98 @misaa56 a na kolik jedete holky 🙃
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@tynulinka98 byla jsem minulý týden, podle utz 4+5tt taky jen "bublina" prý je to gestační váček 😊
Já lítám furt na WC, ikdyž teď je to možná trošku lepší, pak mám na něco strašně chuť a když si to vezmu je mi z toho pak špatně 😅