Ve 12tt mám pocit, že se přejídám

lucijee95
21. říj 2016

Maminky jak to mate s jídlem pres den. Jsem 11+6 a mam pocit ze se přejidam. Ráno si dam snídani třeba rohlík s něčím, pak polévka druhé jídlo odpoledne jsem si dala neco sladkého pak jsem zobla zase rohlík jeden se salamem před chvíli dva parky a ted zobu hroznové víno. Asi je to hodne co? Kdyz ja za to nemůžu pořad me honí mlsná ale jestli to takhle bude trvat tak budu mít 40 kilo naví. A navíc nechodím uz do prace takze se moc nehybu :( pomoc 😀

magdanaty
21. říj 2016

Tak ono to je dost individuální, záleží, jak jsi se stravovala předtím. Na množství mi to nepřijde moc...spíš jde o to složení, samé rohlky nic moc..🙂 I když já mám co říkat, před těhotenstvím jsem jedla několik let téměř ukázkově, několikrát denně menší porce zdravého jídla..od začátku těhu jsem ale měla potřebu jíst víc a všechno a hlavně sladké,které od druhého trimestru musím mít denně. Celkově jím tak za tři, ale od začátku těhu jsem jen přibrala necelých 10kg, tak doufám, že po porodu to zase s najetím na předchozí režim shodím🙂

lucijee95
autor
21. říj 2016

@magdanaty tak dá se říct že jsem víc zobkala i před těhotesntvím. Měřím 175 cm a váha 67-69kg. Možná to je jen pocit že se přejídam mám i takový žzvláštní pocit někdy jako na zvracení ale jíst můžu normálně. Jen nechci vypadat jak melounek :D i když brZo stejně budu ale ta chut je silnější :D rohlík nebo chléb s něčím je vždy taková rychlá volba ale jinak jsem dnes treba mela brokolicovou polévku a kuskus se zeleninou. ale je pravda že jsem se k vaření dokopala až dnes po pár dnech. jsem sama doma ted takže si pro sebe nevařím a jsem ted i nějáká línějsí.

lajla
21. říj 2016

Mám 173 cm a 57kg..no možná už 58? Přes den moc nejim dělá se mi zle, něco sem tam dobnu...ujizdim na kole a mirinde, i 2 l denně..prostě musím studené bylinky..
Běžné jsem jak vegetarián...ale v poslední době jsem ujizdela na chleba s máslem šunkou a sýrem...no už me to pustilo😂

lajla
21. říj 2016

Bublinky😂

lucijee95
autor
21. říj 2016

@lajla to máte krásnou váhu. já jsem po antikoncepci takhle přibrala jinak jsem měla taky tak. tak se právě bojím aby to nebylo ještě horší. samozřejmně vím že něco přiberu. Ale proto tahle otázka jestli to není přejídání. Jinak já se snažím bublinky nepít prý nadímají ale někdy mám taky hroznou chut uz mě nebaví pít to neperlivý 😀 ale nedám si, to asi ptoto že to doma nemám jinak bych to taky vypila :D

lajla
21. říj 2016

@lucijee95 jako na množství mi to nepřijde nijak moc...spíš to složení ale to asi víte...a upřímně radši něco co.v tom žaludku zůstane než nic...ty chutě jsou jiné, aspoň u mě
Ad bublinky...je to jak droga...prostě musím vzít auto a jet, nebo vyslat manžela... nějaká hnací síla😂 hlavně ta Mirinda...ale to jsem měla vždy, nadýmání mě vuuubec netrapi
Přibírání...nějak neresim...vždy jsem přibrala 9-13kg, a to jsem kolikrát zvracela někdy skoro i celé tehu...voda no...do roka jsem pomalu vše dala dolů, postupně, s prvním to půjde extrémně rychlé...tam jsem zhubla i dost navíc😂

lucijee95
autor
21. říj 2016

@lajla jo vím že by tam mělo být víc zdravějšího ale když ono jako naschvál to táhne k tomu opaku :D ale piju i hodne mléka a jogurty takže to neják tak prokládám :D no a ještě chvíli o bulinkách a jdu si pro ně :D dlouho jsem neměla a zrovna taková mirinda 😀 mnam.. já teda doufám že když dodně naberu že to aspon brzo schodím. Uvidíme 😀

lucijee95
autor
21. říj 2016

@lajla ted mám ale třeba chut asi už pul hodiny na teeplé mléko A Milu :D ale už to půl hodiny oddaluju tak to třeba zaspím :D

lajla
21. říj 2016

@lucijee95 tak to já mliko zas nemůžu ani cítit😂 max jednou za čas nějaký kysany jogurt..JoJo chutě jsou, aspoň se máme na co vymluvit...ale je fakt že se snažím hlidat...a když čokoládu tak horkou 80%, když mléčnou tak veganskou, sladkosti zdravejsi z vegy...cukr tam je ale aspoň mouka je jiná atd atd...snažím se hledět na kvalitu potravin co kupuju, ale to i předtím..není to 100%, ale těch 80% určitě...bublinky tam neradim...jo a ujizdim na kávě z automatu, bohuzel

lucijee95
autor
21. říj 2016

@lajla kéž bych to taky uměla já prostě na co mám chut to si koupím :D
a pak to sežeru :D

pandice
21. říj 2016

Ono vůbec nevadí jíst často, naopak pro tělo je to dobře. Problém je množství a velikost porcí, to se nesmí přehánět. Co jsem těhotná, tak mám chuť na strašné "svinstva" 🙂 Snažím se vyhýbat aspoň těm základním věcem, které jsem nejedla ani před otěhotněním takže žádný aspartam, žádná košenila a teď ani žádný kofein.

lucijee95
autor
22. říj 2016

@pandice tak hromady naštěstí nejím , stejně bych se v to jen dloubala a cele bych to nesnědla :D to já třeba zspíš jen zobnu a zachvíli zase něco jiného :D a jím dá se říct to stejné co před těhotenstvím. jen malinko víc :D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru