Ahojda chtěla jsem se zeptat jsem ve 12tt a nedávno jsem byla.na kontrole u mé doktorky a vše je v pořádku ale začíná mě pobolivat na pravé straně v podbřišku a tlačit na delší dobu je to normální? Čím to je? Hrozně se bojím abych o to nepřišla. Děkuji
@danca98 mám to samé děloha prostě pracuje,ja v listopadu v 7tt potratila a teď se taky bojím,ale nemyslím na to.Doktor mi řekl, že jak miminko roste děloha pracuje.Pokud si nejsi něčím jistá zajdi si doktorovi on ti to rád vysvětlí.Mysli pozitivně a těš se na miminko
@danca98 ahoj, napinaji se vazy a proto to tlaci, ale presto bych radsi sla hned rano na kontrolu pro klid 😊
@sedlackovak bála jsem se jestli to není nějaký příznak potratu jsem ráda ze je to normální děkuji a právě jsem s tím nechtěla chodit k.mé doktorce když ty bolesti nejsou silné jen me dost tlačí břicho a poboliva v pravo dole
@danca98 pokud nekrvácíš a vyloženě nemáš křeče a bolesti na umření mělo by být vše o.k ale jak říká můj dr pokud si nejsi něčím jistá zajdi si k doktorovi 😉 držím pěsti ať je vše ok
Joooo, to ve 12 tt to jeste nic neniiii 😀 ne ted vazne, to co popisuje je v pohode, mela jsem to taky v te dobe, pak jsem mela jeste vetsi krece v 18tt + silbe vytoky,a migreny. No a postupne se pridavalo vsechno ostatni, kycle, zada, kriz mam bloknuty uz asi 3 nedele a chodim jako kacer donald. Ted uz nezvladnu ani jit delsi dobu, strasne me pak picha v podbrisku a na boku a zadycham se. Pak se i prida nespavost v noci, ktetou mam kazdou noc a naopak pres den spim pomalu s otevrenymi oky. Dite kope do mocaku, do zeber, tlaci na spodek...atd. atd. Fakt klid. Kazda to ma jinak a jine problemy, ja osobne teda jeste nezazila prijemny prubeh tehu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@danca98 uz jsem ti psala k tvemu dotazu v jinem foru,urcite ti odepise i nekdo dalsi,neni nutne zacinat novy dotaz.