V kolikátém jsem týdnu? Poraďte prosím

jarpa111
8. říj 2015

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit v kolikátém jsem týdnu těhotenství. Před týdnem, na mě vyskočila slabá druhá čárka na testu a dneska už jsou vidět dobře 😀 Dnes jsem 20DPO. Jen nevím kdy se objednat k doktorovi, aby už něco viděl a bylo vidět srdíčko. Těhotenské kalkulačky jsou pro mě zbytečné, protože jmám nepravidelné a dlouhé cykly, ale tento měsíc vim podle ovu testů, že proběhla 18.09.2015, dá se podle toho vypočítat v jakém jsem týdnu? Díky moc 🙂 🙂

maudn
8. říj 2015

Pokud chceš, aby bylo vidět srdíčko, tak se objednej dva měsíce od minulé menstruace, ale sestra po tobě stejně bude chtít vědět datum poslední ms a podle toho te objedna,asi na 6tt (to je jeste srdicko nebyva videt) a pak jdes vetisnou za dva tydny na potvrzení srdicka

ty_na
8. říj 2015

Zavolte k Dr. a řekněte, že máte pozitivní TT, ale jelikož máte nepravidelné a dlouhé cykly, tak přesný datum MS nevíte a sestra vám už řekne. 😉
Hodně štěstí!

martinkka
8. říj 2015

Počítá se to podle data poslední menstruace, tak to bude počítat i tvůj doktor. Jestli jsi si ale 100procentně jistá, že jsi 20 dní od oplodnění, tak by jsi měla být myslím 4tt+6

karlajasmine
8. říj 2015

Jak pisa martinkka, budes tedka na konci 5tt - tzn. 4+6. Rekni sestricce, ze bys dneska mela byt na konci 5tt, a ona te podle toho objedna.. nejspis tak za 14 dni, aby uz bylo videt srdicko.

den89
8. říj 2015

@jarpa111 Já měla ovulaci 13.9. a dneska jsem 6tt+0, zítra budu 6tt+1 a jdu k Dr., takže jestli jsi měla ovulaci o 5 dní později než já, tak by si asi měla 5tt+2 cca 🙂

jarpa111
autor
8. říj 2015

holky, díky moc 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru