Ahoj prosím stalo se některé z Vás, že při smrkání vysmrkáte krev? Jsem v 9 týdnu tak mě zajímá zda je to normální.
Z 9 měsíců těhotenství jsem 6 smrkala zásadně krvavě, je to normální.
Holky moc děkuji taky si myslím že je to normální ale chtěla jsem se ujistit 🙂
u mě totéž - červená mi tekla z frňáku pravidelně, tkáně jsou překrvené. Pomáhá zvýšit přísun vit. C, Nejsem si jistá, zda se může Ascorutin v těhotenství? kdyžtak zkonzultuj s dr.
To máme asi jako náhradu za chybějící menstruaci. 😅. Taky občas smrkám krvavě. 🙂
Já jsem ve 31.týdnu a smrkám takhle už tak od 19.týdne. Radši jsem si zašla na ORL, kde mi doktorka předepsala mastičku. Tu mi namíchali v lékárně. Když jsem se s ní mazala, tak to skoro nebylo nebo vůbec nebylo. Bohužel jsem nebyla schopná to dodržovat pravidelně, takže teď už zase smrkám s krví, ale už to těch pár týdnů vydržím. Asi bych to nepodceňovala, kdyby to bylo fakt, že té krve teče hodně a souvisle. Ono může docházet v těhotenství k chudokrevnosti, proto i ta doktorka to nechtěla podcenit. Ale když já jsem v tomhle dodržování neschopná a ještě si mazat nos v práci 🙂
Mě ta krev neteče souvisle jen se stává je mám od krve kapesníček. Neděje se to každý den jen tak jednou týdně. Každopádně Vám všem moc děkuji za odpovědi 😎
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kazzyy Ahoj, jo je to normální, máš v těle mnohem více krve než normálně a i srdce pumpuje ,,za dva" takže je zvýšená krvácivost i třeba při čištění zubů to může být..