V 9tt při smrkání vysmrkávám krev

kazzyy
27. říj 2015

Ahoj prosím stalo se některé z Vás, že při smrkání vysmrkáte krev? Jsem v 9 týdnu tak mě zajímá zda je to normální.

leniczka23
27. říj 2015

@kazzyy Ahoj, jo je to normální, máš v těle mnohem více krve než normálně a i srdce pumpuje ,,za dva" takže je zvýšená krvácivost i třeba při čištění zubů to může být..

jaja01k
27. říj 2015

@kazzyy Já na to v těhotenství taky hodně trpěla, hlavně tedy ke konci, a po porodu to zase přešlo 🙂

blecha94
27. říj 2015

Z 9 měsíců těhotenství jsem 6 smrkala zásadně krvavě, je to normální.

kazzyy
autor
27. říj 2015

Holky moc děkuji taky si myslím že je to normální ale chtěla jsem se ujistit 🙂

jitavrtule
27. říj 2015

u mě totéž - červená mi tekla z frňáku pravidelně, tkáně jsou překrvené. Pomáhá zvýšit přísun vit. C, Nejsem si jistá, zda se může Ascorutin v těhotenství? kdyžtak zkonzultuj s dr.

veraga
28. říj 2015

To máme asi jako náhradu za chybějící menstruaci. 😅. Taky občas smrkám krvavě. 🙂

kuliseks
28. říj 2015

Já jsem ve 31.týdnu a smrkám takhle už tak od 19.týdne. Radši jsem si zašla na ORL, kde mi doktorka předepsala mastičku. Tu mi namíchali v lékárně. Když jsem se s ní mazala, tak to skoro nebylo nebo vůbec nebylo. Bohužel jsem nebyla schopná to dodržovat pravidelně, takže teď už zase smrkám s krví, ale už to těch pár týdnů vydržím. Asi bych to nepodceňovala, kdyby to bylo fakt, že té krve teče hodně a souvisle. Ono může docházet v těhotenství k chudokrevnosti, proto i ta doktorka to nechtěla podcenit. Ale když já jsem v tomhle dodržování neschopná a ještě si mazat nos v práci 🙂

kazzyy
autor
28. říj 2015

Mě ta krev neteče souvisle jen se stává je mám od krve kapesníček. Neděje se to každý den jen tak jednou týdně. Každopádně Vám všem moc děkuji za odpovědi 😎

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru