V 9tt mě dopoledne trápí pálení, co to může být?

macela34
23. pro 2015

Holky jsem 8+5 tt od víkendu me trápí pálení a pocit na curani. Je to dost neprijemne. Ale divne je ze pouze dopoledne. Jakmile se přehoupne raficka pres poledne je po vsem. Ale druhy den to same.dr. mi zatim nechtel davat atb. Doporučil mi intimní gel a brusinky.nevíte co to muze byt? U dr jsem byla vcera. Mam brusunjy od swissu a piju brusinkovi džus +ten intim gel

jhoki
23. pro 2015

@macela34 Jestli máš zánět močových cest, stejně ti nic jiného než antibiotika nepomůžou. Brusinky a podobné věci jsou pouze podpůrná léčba. Jo, můžeš si udělat koupel s hypermanganem, pár zrníček, co obarví vodu do růžova, ale ne horkou!

dita1979
23. pro 2015

přes noc se to tam vše pomnoží, proto je to nejhorší dopoledne..........nechala bych si udělat kultivaci moče po svátkách, pokud brusinky nepomůžou ..........

markyska88
23. pro 2015

@macela34 hmm a měla jsi v moči bílkovinu ? Pokud ano a nějak moc, tak to je prostě zánět a na ten nic jiného než ATB nepomůžou. Ale zase pokud to doktor nevyhodnotil jako nutné, tak asi ne... Zase jako nemyslím, že zánět močáku by se projevoval jen dopoledne a odpoledne už ne. Já teda jsem na tom teď podobně, předevčírem jsem byla na gyndě, že mám strašný tlaky na močáku a měla jsem i malinko bílkoviny. Dr. to vyhodnotila tak, že malá je napresovaná na močáku a proto ty pocity a nic dál se mnou neřěsila. No kvůli té bilkovině jsem pro sichr dnes vyslala manžela pro brusinky a uvidim po novém roce na další kontrole. Ale prej ty brusinky od swissu jsou nejlepší, tak třeba ti to zabere

elen222
23. pro 2015

vypadá to na slabý zánět močáku, kup si ještě v lékárně Uroval biotoic, může se to i v těhotenství a jsou to tobolky na přírodní bázi obsahující velké množství koncentrátu z brusinek. Taky jsem brala v těhu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru