ahojky jsem v 9tt a vcera sem si ze zvedavosti delala tehu test a carka byla slabší a dnes ráno sem si ho taky udělala a je ještě slabější mám strach doktorka mě objednala až hrozné pozdě ... Setkala se stim nějaká? 😖
Pro klid duse si dojdi na krev (kazda laborka ti ho udela, stoji kolem stovky a casto mas vysledek do hodiny) a pak na kontrolni odber za 2-3 dny, lepe 3 dny.
Netestovat!!! tehu test je spis kolem toho 5tt- kolem 8tt to uz testy pry slabnout....ja to nikdy nezkousela,ale kamaradka testovala kolem 8tt a vyplasena letela na gyndu,ze test slabne a tam ji rekli,ze je to normalni.
Šla bych k doktorce dřív, nebo zajela na pohotovost - i kdybys měla předstírat bolesti. Nevím, kdy až máš jít na kontrolu, ale já bych zešílela i z toho čekání 2 dny na krev v laborce. Jinak ale je určitě nějaká tabulka jak vysoké hcg by v kterém týdnu mělo být. Já si kdysi dělala test až někdy kolem 15-16tt /zbyl mi/ a pozitivní teda byl
Hladina klesá až kolem 12tt, raději bych si zašla na krev
měla jsem to stejně,bohužel to bylo mimoděložní ...máte potvrzené těhu z ultrazvuku?to už mi vlastně neřeknete...ale myslim že v 9tt už ano... nestresujte...
Já si po ošklivém snu udělala v 10tt test a byl tam úplný duch, jako máš Ty. Můj mě uklidňoval bo dohledal na netu, že mezi 9-10tt hladina hCG v tomto období klesá a nárůst je až kolem 25tt. Uřvaná jsem volala na pohotovost... Vše bylo v pořádku 🙂 Držím pěsti, ať je to tak i u Tebe!! 🙂 Ale pro jistotu bych zajela na pohotovost...ať máš klid a jistotu. Možná si Tě tam budou chtít nechat.
Hodně štěstí 🙂
To je ten článek:
http://www.naseporodnice.cz/hladina-hcg-v-krvi-...
Záleží i na tom,kolik tekutin jsi vylila a zda jsi byla v noci curat??Mě slably z odpoledního testování ale ráno by měly být vidět nejvíc. Podle mě čekáš miminko a je vše v pohodě.pa
@janinkadufinka ano jiz mam, z tohoto testu 3letou holcicku. :D:D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
V 9tt by už čárky měly být stejně silné, bylo by dobré se nechat prohlédnout dřív, samozřejmě ne nutne, ale na.co budeš čekat